In ons digitale tijdperk is Microsoft Power Apps onmisbaar binnen Microsoft 365. Met Power Apps kun je zelf, zonder specialistische programmeerkennis, op maat gemaakte bedrijfsapplicaties creëren én implementeren in de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie. Van het stroomlijnen van interne processen tot het verbeteren van klantinteracties; Power Apps is voor jou en jouw organisatie de ideale oplossing wanneer je belang hebt bij (meer) efficiëntie en innovatie.

Intuïtief

Microsoft Power Apps is een indrukwekkend platform dat jou in staat stelt om applicaties te ontwikkelen door data uit verschillende bronnen te integreren en te visualiseren. Met maar een paar klikken kun je een duidelijk overzicht krijgen van jouw bedrijfsprocessen. Dat maakt het nemen van toekomstgerichte besluiten eenvoudiger en betrouwbaarder. Dan word je namelijk ondersteund door concrete data in plaats van alleen jouw onderbuikgevoel; hoe belangrijk dat ook voor je is. Wanneer je dat kunt staven met feiten en cijfers, hoef je nooit meer te twijfelen.

Gebruiksvriendelijk

Met Power Apps kun je snel en gemakkelijk data analyseren en presenteren. Je hoeft geen gediplomeerde business intelligence expert te zijn om diepgaande analyses te maken en te delen. Zodra Power Apps in de Microsoft 365-omgeving van jouw organisatie is geïntegreerd, kan iedereen in jouw organisatie ermee aan de slag om weloverwogen beslissingen te nemen. Of je dat wilt of niet, is een vraag die je alleen zelf kunt beantwoorden.

Flexibel

Of jouw organisatie volledig in de cloud opereert, nog met lokale servers werkt of een hybride aanpak hanteert; in elke situatie biedt Power Apps passende oplossingen. Waar je jouw data ook hebt opgeslagen; je kunt er altijd en overal bij en profiteren van de voordelen die Power Apps biedt. Zo ben en blijf je flexibel, zonder dat het ten koste gaat van de effectiviteit in jouw bedrijfsvoering.

‘Kort samengevat: jouw organisatie wordt er alleen maar sterker en wendbaarder van.’

Extra prettig; of je nu op kantoor bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot jouw applicaties via de webapp of via de mobiele apps. Daardoor ben je ook nog eens flexibel als het gaat om hoe en waar je jouw bedrijfsprocessen beheert. Kort samengevat: jouw organisatie wordt er alleen maar sterker en wendbaarder van. Je kunt namelijk direct inspelen op veranderingen in jouw markt en andere omstandigheden.

Eenvoudig delen

Power Apps stelt jou in staat om applicaties eenvoudig te delen, zowel binnen als buiten jouw organisatie. Dat vergemakkelijkt de samenwerking met collega’s, klanten en andere stakeholders. Je hebt volledige controle over wie toegang heeft tot jouw apps, waardoor je belangrijke bedrijfsinformatie veilig en efficiënt kunt delen.

Maatwerk en integratie

Elk Power Apps-project kan aan de unieke behoeften van jouw organisatie worden aangepast. Of je nu een financieel dashboard, een app voor voorraadbeheer of een klantenservicetool nodig hebt; je kunt de inrichting en vormgeving aan jouw specifieke eisen laten voldoen.

‘Eenvoudiger dan ooit om zelf geïntegreerde bedrijfsoplossingen te ontwikkelen.’

Als onderdeel van het Microsoft-ecosysteem werkt Power Apps ook nog eens naadloos samen met andere Microsoft-producten. Dat maakt het eenvoudiger dan ooit om geïntegreerde bedrijfsoplossingen te ontwikkelen.

Kostenbesparend

Ook reuze interessant om in je overwegingen mee te nemen: de investering. Of is het beter om te praten over bezuiniging? Want als je voor Power Apps kiest, kun je stevig besparen op de kosten van andere bedrijfssystemen. Dankzij Power Apps kun je licentiekosten voor andere systemen verminderen en misschien zelfs uit het kostenplaatje schrappen. Dat levert een aanzienlijk financieel voordeel voor jouw organisatie op.

Ideale bedrijfspartner

Wanneer je jouw bedrijfsvoering wilt optimaliseren, is Microsoft Power Apps wat mij betreft een no-brainer. Zie Power Apps niet als een applicatiebouwer, maar als middel om de efficiëntie in jouw organisatie te verhogen en innovaties te bevorderen. Met Power Apps kun je moeiteloos en snel inspelen op veranderende zakelijke behoeften. Het combineert gebruiksgemak met functionaliteit waardoor jij de controle krijgt over jouw digitale transformatie. Power Apps is jouw ideale bedrijfspartner waarmee je slimmer en sneller kunt werken. Heb je daar vragen over? Neem gerust contact met me op.

webinar
Microsoft Power Platform

“Ontwikkel zelf jouw eigen bedrijfsapplicaties…”

Donderdag 25 april – 10:00 tot 11:00 – via Microsoft Teams – gratis

Het ontwikkelen van applicaties was altijd voorbehouden aan IT-ontwikkelaars en software developers. Nu niet meer. Door de democratisering van technologie kun jij nu je eigen applicatie(s) ontwikkelen en onderhouden. In dit webinar leer je hoe je processen in jouw organisatie slimmer kunt inrichten. Dankzij Microsoft Power Platform ligt de kracht niet langer bij anderen, maar bij jou. Zonder programmeerkennis los je problemen op die al jaren een doorn in jouw oog zijn. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren!

    Lars den Outer

    "Of we vinden een weg, of we maken er één."

      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud