als juridische organisatie
altijd en overal
slim en veilig werken

productief, efficiënt en beschermd

Ook voor juridische dienstverleners ziet de wereld er door IT-ontwikkelingen (vooral door de cloud en meer recent ChatGPT) anders uit dan vroeger. Juristen en hun medewerkers moeten zowel op als buiten kantoor altijd en overal veilig kunnen werken. Daar komt bij dat de cliënten van juridische kantoren anders zijn gaan denken over juridische dienstverlening. Zij vragen steeds vaker om voorspelbare juridische kosten en willen dat die gebaseerd zijn op efficiënt werken in een omgeving waar hun data veilig opgeslagen is en blijft. Daarbij speelt het gebruik van generatieve AI en met name Microsoft Copilot een grote rol.

Hoe kan ik de productiviteit, efficiëntie en bescherming van onze organisatie verhogen?

Goede vraag. Met data. Datagedreven werken is de toekomst. Of beter gezegd: als juridisch dienstverlener moet je datagedreven werken nú implementeren om er in de toekomst profijt van te hebben. Daarbij kunnen we niet om AI en vooral Copilot heen. Door data en AI-technologie slim in te zetten, kun je bedrijfsprocessen optimaliseren (dus productiever werken), de efficiëntie in jouw organisatie verhogen, veiliger werken en tegelijk ervoor zorgen dat jouw medewerkers hun werk met meer plezier doen. Daar wordt iedereen blij van.

Als juridisch dienstverlener ben je bezig met…

 • … productiviteit

  Als juridisch dienstverlener profiteer jij ervan dat onze IT-oplossingen infrastructuur, IT-platforms en software op een innovatieve manier met elkaar verbinden. Met één keer inloggen altijd en overal toegang tot alle informatie die je nodig hebt, waar die ook is. Gegevens standaard centraal aanmaken en onderhouden zodat die in alle applicaties uniform worden opgeslagen. Slim samenwerken in gedeelde bestanden en de doorlooptijd van bedrijfsprocessen verkorten. Tegelijk op elk gewenst moment inzicht in de actuele status van KPI’s en taken. Efficiënt werken, je tijd effectief gebruiken. Productiviteit, daar draait het om.

 • … efficiëntie

  Een grote uitdaging voor juristen en hun medewerkers is de vindbaarheid en het gebruik van informatie. Vaak ben je onafhankelijk van elkaar steeds opnieuw hetzelfde wiel aan het uitvinden omdat je niet weet welke data je waar kunt vinden. Door gebruik te maken van applicaties als OneDrive, Teams, SharePoint en Copilot kun je slimmer samenwerken met collega’s omdat je documenten en data eenvoudig (én veilig) kunt delen. Zo wordt efficiënt (samen)werken vanzelfsprekend en creëer je meer tijd en ruimte voor jouw cliënten. Dat is nou precies waar je naartoe wilt.

 • … bescherming

  Cybersecurity is cruciaal voor juridische dienstverleners. Alleen kun je daarbij niet alleen op IT bouwen. Cybersecurity is iets voor iedereen in jouw organisatie. Je moet het samen doen. En als je het nog niet deed, er direct mee aan de slag gaan. Want je wordt echt een keer door cybercriminelen op de korrel genomen. Maak het hen dan zo moeilijk mogelijk. Zorg dat je de basis op orde hebt. Opschonen van je data is daarvoor een must, ook om doelmatig met AI te kunnen werken. Doe alles om te voorkomen dat ze binnendringen. Wanneer dat toch gebeurt; weet dan wat je moet doen om de schade te beperken. Laat je niet overvallen als je overvallen wordt. En kijk/luister naar onze podcastserie Hack van de Dam.

Focus op jouw behoefte

Ziet jouw kantoor IT als een krachtig hulpmiddel om de dienstverlening te verbeteren? Wil je verder vooruit kunnen kijken om verantwoorde beslissingen voor de toekomst te nemen? Overweeg je om AI en Copilot in jouw bedrijfsprocessen en werkwijze te integreren? Wij hebben een gespecialiseerd team voor je klaarstaan om je verder te helpen. Daar hebben meerdere juridische dienstverleners al kennis mee gemaakt.

Hiermee helpen we jouw legal organisatie

Heb je net kennisgemaakt met de cloud en sta je met jouw kantoor aan het begin van de reis naar digitale volwassenheid? Of ben je al wat langer onderweg? Waar je ook staat; wij groeien met je mee. Wij helpen je om te bepalen welke IT-middelen en -oplossingen je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. Van kant-en-klare moderne werkplek tot ondersteuning van jouw organisatie bij datagedreven werken met o.a. AI en Copilot; wij zijn er voor jou.

 • digitaal fundament

 • gebruikerstevredenheid

 • innovatie: AI en Copilot

 • Je gaat niet van de ene op de andere dag naar de cloud. Daar heb je specialistische kennis en menskracht voor nodig. Outsourcing is dan een goed idee. Niet alleen voor een doordacht transitieplan om over te stappen, maar ook voor het beheer van jouw IT-omgeving én gericht advies bij relevante ontwikkelingen, zoals ChatGPT en Microsoft Copilot. Daarnaast zorgen we er met een slim samenspel van techniek, processen en cybersecurity awareness voor dat jouw IT-omgeving maximaal tegen cybercriminelen wordt beschermd.

 • Altijd en overal op dezelfde manier werken én online ondersteund worden? Dat kan met ons slimme GO-platform. Eén keer inloggen en je kunt direct bij alle (bedrijfs)applicaties en informatie die je nodig hebt. Inclusief handige inzichten in KPI’s én trainingen en tips om alles uit GO te halen wat erin zit. In de eXperience Level Agreement (XLA) leggen we samen vast welke doelen jouw organisatie vanuit het perspectief van de medewerkers heeft. Op basis daarvan maken we kraakheldere afspraken en meten we de gebruikerstevredenheid.

 • In de dynamische wereld van de juridische praktijk is het vermogen om snel en accuraat te reageren op complexe vraagstukken van onschatbare waarde. Tijd is kostbaar en precisie is cruciaal. De geavanceerde AI-tool Microsoft Copilot biedt niet alleen ongeëvenaarde efficiency, maar verrijkt ook de al aanwezige expertise van jouw kantoor met realtime suggesties en diepgaande analyses. Sta niet stil terwijl de wereld om je heen blijft veranderen. Omarm de toekomst met Microsoft Copilot. En lees ook: Microsoft New Future of Work Report 2023.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact met ons op.