voor wie willen
we graag werken?

voor wie willen
we graag werken?

Om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, zoeken organisaties naar snel en eenvoudig te implementeren en te beheren IT-oplossingen voor hun uitdagingen. Daarbij maken ze bij voorkeur gebruik van ‘best practices’ die direct gebruikt kunnen worden (daar is immers al over nagedacht). Vervolgens zoeken ze een partner die hen optimaal adviseert om de standaardoplossingen logisch met elkaar te combineren en toe te passen, zodat er een maatwerkoplossing ontstaat, als middel om bedrijfsdoelstellingen zo goed mogelijk te realiseren, inclusief managementrapportages die concrete stuurinformatie geven. Wij begrijpen dat als geen ander.

Productief en veilig

Wij werken dus graag voor organisaties die snappen dat automatiseren geen doel is, maar een middel om productiever te werken. Daarbij bestaat de basis uit een 24/7 beschikbare IT-omgeving (steeds vaker in de cloud), ondersteuning door een deskundige helpdesk en transparante kosten. Intussen leveren wij zorgeloze IT aan honderden verschillende organisaties van uiteenlopende aard en omvang. Commerciële multinationals, zorg- en onderwijsinstellingen, grote en kleine MKB-bedrijven, belangenverenigingen en ook (zelfstandige dienstverleners) in diverse sectoren. Ze vertrouwen allemaal (terecht) op onze IT-oplossingen waarmee we de productiviteit en digitale veiligheid in hun organisatie verhogen.

Klantverhalen

Versa Welzijn

Het afgelopen jaar hebben wij de IT-omgeving van Versa Welzijn in een gloednieuw jasje gestoken. De overgang van de vertrouwde Citrix-omgeving naar de cloud was voor veel medewerkers een grote stap. Daarom hebben we de medewerkers van Versa Welzijn na de implementatie intensief begeleid.

Oceanco

Door de aanhoudende groei kreeg Oceanco te maken met capaciteitsproblemen. Het platform waarop de diensten draaiden, voldeed niet meer en zorgde voor ontevreden gebruikers. Het was dus tijd voor verandering; het roer moest om. En dat gebeurde dus ook, in eendrachtige samenwerking.

Pré Wonen

Pré Wonen had behoefte aan advies over de mogelijkheden om nieuwe werkplekken in te richten. De achterliggende gedachte van het project was dat Pré Wonen uiteindelijk een compleet nieuwe en toekomstbestendige IT-omgeving in gebruik zou nemen.

Harmony

Verzekeringsmaatschappij Harmony zag het belang van IT in bedrijfsprocessen de laatste jaren toenemen. Zeker door de toenemende capaciteitsproblemen die zich voordeden op de ‘on premise’ servers, was de organisatie genoodzaakt om een ander pad in te slaan.

Focus op jouw behoefte

Tegelijk vragen verschillende soorten klanten om verschillende soorten ondersteuning. Daarbij gaat het niet eens om de omvang van jouw organisatie, maar eerder om de complexiteit en de behoefte die je hebt. Maar waar je ook thuishoort, wanneer je tegen een probleem aanloopt, zorgen we altijd eerst voor een oplossing waarmee je verder kunt. De rest handelen we daarna in overleg wel af.

Domein 1

Organisaties die goed vooruit kunnen met gestandaardiseerde oplossingen in de cloud, die voor een vaste prijs worden geleverd en flexibel schaalbaar zijn.

Domein 2

Organisaties die aanvullend behoefte hebben aan maatwerk en het vastleggen van afspraken over onze dienstverlening in een servicedocument (SLA/XLA).

Domein 3

Organisaties voor wie we de regie voeren over alle IT-voorzieningen en die we naar een zo hoog mogelijk niveau van digitale volwassenheid begeleiden.

Je eigen klantenteam

Wat voor elke klant hetzelfde is: bij ons sta je altijd op de eerste plaats. Wij werken namelijk niet met ouderwetse eerste-, tweede- en derdelijns serviceteams, maar met klantenteams. Jouw klantenteam wordt samengesteld op basis van relevante factoren, waaronder de aard, omvang en complexiteit van jouw organisatie. Elk team, bestaande uit IT-specialisten met complementaire kennis en ervaring, bedient een gelijksoortige groep klanten. Bij ons heb je altijd een vast aanspreekpunt; een servicemanager die jouw organisatie kent, helpt en adviseert plus een team eromheen dat jouw IT-omgeving tot in detail kent en beheert. Eén keer uitleggen wat er speelt, is genoeg. Het team weet wie je bent en waar je het over hebt.

Wij zijn Avantage

SINDS 1990

800+ KLANTEN

202 COLLEGA’S

ROTTERDAM EN ALPHEN A/D RIJN

FINANCIEEL
GEZOND

ISO 9001
ISO 27001
NEN 7510

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
Neem contact met ons op.

      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken