veilig en productief,
daar draait het om.

veilig en productief,
daar draait het om.

Onze klanten – in welke markt ze zich ook bewegen – vragen om productiviteit; zo simpel is het in feite. Onze oplossingen verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een innovatieve manier. Met één keer inloggen altijd en overal toegang tot alle informatie die je nodig hebt, waar die ook is. Gegevens standaard centraal aanmaken en onderhouden zodat die in alle applicaties uniform worden opgeslagen. Slim samenwerken in gedeelde bestanden en de doorlooptijd van bedrijfsprocessen verkorten. Tegelijk op elk gewenst moment inzicht in de actuele status van KPI’s en taken. Efficiënt werken, tijd overhouden om nieuwe kansen te creëren. Productiviteit, daar draait het om.

Focusgebieden en samenhang

Wij geloven in samenhang. Tegelijk onderscheiden we verschillende ‘focusgebieden’ die in de juiste balans het beste resultaat voor onze klanten opleveren. Overkoepelend is ‘Productiviteit’. Daarnaast hebben we specialisaties in ‘Cybersecurity’ met aandacht voor security awareness, ‘Platform’ (on premise, cloud en/of hybride), ‘Service en Beheer’ voor outsourcing, de ‘Moderne Werkplek’ die online altijd en overal gebruikt kan worden,
Data & Analytics‘ voor het verschaffen van actuele in- en overzichten, business apps die op maat ontwikkeld kunnen worden en ‘Regie & Governance’ voor organisaties die digitale volwassenheid nastreven. Binnen die focusgebieden bevinden zich talloze IT-oplossingen die onzichtbaar voor de gebruiker met elkaar communiceren om data te genereren waarmee een organisatie doeltreffend kan worden bestuurd.

Meerwaarde

Binnen de focusgebieden onderscheiden we tientallen IT-oplossingen, die variëren van direct bruikbare Office 365 toepassingen tot samengestelde solutions op maat die projectmatig worden geïmplementeerd. Dankzij cloudtechnologie kunnen we die in kleinere deeloplossingen implementeren. Het voordeel daarvan is dat je eenvoudiger tussen oplossingen kunt wisselen wanneer betere alternatieven op de markt komen. Die oplossingen zijn vaak eenvoudig schaalbaar, gebaseerd op standaardoplossingen, snel te gebruiken, goed te combineren met andere solutions en maandelijks af te rekenen. Op die manier verzeker je jezelf van de hoogste kwaliteit door een keuze te maken voor het beste product in combinatie met een gestandaardiseerd implementatie- en beheerproces. Onze meerwaarde bestaat uit onze focus op het realiseren van solutions en onze kennis om jou op basis van jouw behoefte de juiste solutions te adviseren.

Wij zijn Avantage

SINDS 1990

800+ KLANTEN

202 COLLEGA’S

ROTTERDAM EN ALPHEN A/D RIJN

FINANCIEEL
GEZOND

ISO 9001
ISO 27001
NEN 7510
ISAE 3402

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
Neem contact met ons op.

      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud