Tips en tricks
voor Microsoft 365

Met onze tweewekelijkse nieuwsbrief vol tips en tricks over Microsoft 365 kun jij slimmer aan de slag met alle Microsoft applicaties. Met tips die variëren van Word, Excel en Outlook tot PowerPoint en Teams blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Op die manier kun je constant efficiënt werken binnen Microsoft 365.

Wat krijg je (bijvoorbeeld) in je inbox?

Aparte vergaderruimten maken in Teams

Is het handig om tijdens een Teams-vergadering even in kleinere groepen met elkaar te overleggen? Teams biedt je de optie om meerdere vergaderruimten binnen een vergadering te creëren. Ga naar Aparte vergaderruimten om in het menu te komen en kies vervolgens het aantal vergaderruimten dat je nodig hebt. Kies handmatig om zelf te bepalen welke personen in welke vergaderruimte bij elkaar aanschuiven.

Categoriseren in Outlook

Wil je graag prioriteiten stellen bij het uitvoeren van je taken? Outlook helpt je hierbij door categorieën in te stellen. Deze functie is alleen te vinden in de desktop-app. Ga hiervoor naar Start > Labels en druk op de knop Categoriseren. Je ziet een hele reeks standaard categorieën verschijnen met elk hun eigen kleur. Wanneer je op Alle categorieën drukt, kun je eenvoudig zelf categorieën maken, waarbij je zelf de naam en de kleur kunt kiezen. Vervolgens kun je die toewijzen aan mails of afspraken in je agenda.

IT moet gewoon voor jou werken

Dat is precies waar wij al ruim 30 jaar verstand van hebben. Achter de schermen zit IT best ingewikkeld in elkaar, maar wij zorgen ervoor dat je er gebruiksvriendelijk mee aan de slag kunt. Zo kun je direct productief werken.

Uit ervaring weten wij dat slechts enkele tips en tricks al kunnen zorgen voor een enorm verschil in jouw productiviteit. Natuurlijk kan het gebeuren dat je soms een beetje training nodig hebt om een programma of een applicatie onder de knie te krijgen. Onze tips en tricks zijn alvast een stap in de goede richting.

Schrijf je nu in!

  Wij zijn Avantage

  SINDS 1990

  800+ KLANTEN

  202 COLLEGA’S

  ROTTERDAM EN ALPHEN A/D RIJN

  FINANCIEEL
  GEZOND

  ISO 9001
  ISO 27001
  NEN 7510
  ISAE 3402

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud