wij geloven dat IT
altijd en overal (dus ook thuis)
voor jou moet werken.

wij geloven dat IT
altijd en overal (dus ook thuis)
voor jou moet werken.

Daarbij maakt het niet uit op welke van de laatste woorden je de klemtoon legt. IT móet gewoon voor jou wérken. Dat betekent dat wij zorgen voor een betrouwbare en veilige IT-omgeving, die 24/7 voor jou beschikbaar is. Bovendien moet IT vóór jóu werken. Dat bereiken we door verschillende applicaties met elkaar te verbinden, waardoor je stuurinformatie niet hoeft te zoeken, maar op een presenteerblaadje krijgt aangereikt. Dat geeft jou en je collega’s de gelegenheid om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen. En het geeft jou de ruimte om te doen wat je het liefste doet: ondernemen, kansen creëren en successen boeken.

Begin je dag met een voorsprong

Wij vertalen ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen. Die kunnen we selecteren uit bestaande mogelijkheden. We kunnen ze ook op maat ontwikkelen, bouwen, inrichten en beheren. Jij hoeft je in elk geval niet te verdiepen in de achterliggende techniek. Avantage maakt IT namelijk niet ingewikkelder dan het is. We onderscheiden ons door mensen en IT op een begrijpelijke manier bij elkaar te brengen. Zowel voor lokale ondernemingen en MKB-bedrijven als internationaal opererende organisaties hebben we IT-oplossingen die sneller en slimmer samenwerken mogelijk maken. Daardoor begin je elke dag met een voorsprong.

Jij bepaalt de doelen…

Om die voorsprong voor jou te realiseren, investeren we om te beginnen in een wederzijds voordelige relatie. Daarbij gaan we niet voor het snelle geld, maar wel voor de beste (en duurzame) verbinding en snelle service. Wie ben je, wat wil je, waar en wanneer wil je het hebben en hoe kunnen wij je daar het best bij helpen. Jij spreekt de taal van jouw markt, jij bepaalt de doelen. Wij vertalen die naar IT die jou ondersteunt om jouw doelstellingen te realiseren. Wat je met onze IT-oplossingen kunt, is dus afhankelijk van wat je ermee wilt. Niet andersom. Het draait om jouw behoefte, jouw wensen. Wij passen de stukjes van de IT-puzzel aan (en in) elkaar, waarbij we in onze oplossingen van vandaag rekening houden met de uitdagingen van morgen.

Duidelijke en meetbare afspraken

Vanaf het allereerste begin hebben we onszelf voortdurend vernieuwd, en dat blijven we doen, om onze klanten te helpen bij het efficiënt inrichten van hun bedrijfsprocessen om zo effectief mogelijk te kunnen werken. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Alphen aan den Rijn zijn onze medewerkers dagelijks (en soms ook ’s nachts) bezig om ervoor te zorgen dat IT jou helpt om productiever te werken. En natuurlijk maken we binnen onze overeenkomst duidelijke en meetbare afspraken over onze dienstverlening. Daarin is gebruikerstevredenheid voor ons de belangrijkste KPI.

Wij zijn Avantage

SINDS 1990

800+ KLANTEN

202 COLLEGA’S

ROTTERDAM EN ALPHEN A/D RIJN

FINANCIEEL
GEZOND

ISO 9001
ISO 27001
NEN 7510
ISAE 3402

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
Neem contact met ons op.

      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud