Denk je eraan om over te stappen naar Microsoft 365?
Contact Dennis

Altijd en overal probleemloos kunnen (samen)werken; daar gaat het tegenwoordig allemaal om. Corrupte documenten, verloren e-mails of crashende servers zijn inmiddels verleden tijd. Als het goed is, tenminste. Maar ben jij klaar voor een serieuze ‘efficiency boost’? Wil je zorgeloos in en vanuit de cloud kunnen werken? Ik geef je 6 uitstekende redenen waarom je gisteren al had moeten overstappen naar Microsoft 365; het ideale pakket om de productiviteit te verhogen.

#1. Safety first

Je moet zorgvuldig omgaan met gegevens van medewerkers, klanten en leveranciers. Dat wordt in onze digitale samenleving steeds belangrijker. Dus wil je absoluut niet dat privacygevoelige gegevens zomaar op straat komen te liggen. Of misschien nog erger, dat die in handen komen van mensen voor wie die gegevens niet bedoeld zijn. Geen nood; Microsoft 365 is uitgerust met geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Daardoor blijven gevoelige data van jouw externe en interne relaties veilig achter slot en grendel.

#2. Altijd en overal

Met Microsoft 365 kun je op elk apparaat – pc, laptop, tablet en smartphone – en op alle locaties met internetverbinding de jou bekende Microsoft applicaties gebruiken. Dankzij Microsoft 365 kun je altijd en overal online samenwerken met jouw team. Jullie bestanden worden in de cloud opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden. Zo kun je zelfs onderweg geweldig productief bezig zijn!

#3. Microsoft 365 is schaalbaar

Clouddiensten hebben 1001 voordelen, waaronder schaalbaarheid. Je betaalt namelijk alleen voor wat  je nodig hebt. Plotselinge toename van het aantal medewerkers? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk extra Microsoft 365 licenties aanschaffen. Flexibel op- en afschalen naar wens; wat wil je nog meer?

#4. Altijd up-to-date

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het regelmatig updaten van de software en systemen binnen je organisatie. Microsoft zorgt er op de achtergrond voor dat Microsoft 365 up-to-date blijft. Je beschikt dus altijd over de nieuwste versies van de Microsoft applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en Teams. Al het onderhoud wordt automatisch verzorgd.

#5. Efficiënt samenwerken

Soepele samenwerking met klanten, leveranciers en ander relaties is van groot belang voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met Microsoft 365 kun je documenten samen met (team)collega’s of gebruikers buiten de organisatie gelijktijdig bewerken. Kennis delen doe je via het intranet op basis van SharePoint. Daar kun je elkaar ook op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen in jouw organisatie of vakgebied. Daarnaast maakt Microsoft Teams het mogelijk om uiterst efficiënt met mensen te communiceren door middel van chats en videogesprekken.

#6. Flexibel in te richten

De verschillende medewerkers binnen een organisatie hebben allemaal verschillende applicaties nodig. Het voordeel van Microsoft 365 is dat je zelf kunt bepalen wie welke software kan (of mag) gebruiken. Zo houd je ook nog eens de kosten in de hand. Niet iedereen heeft het volledige Microsoft 365 pakket nodig. Meer productiviteit en minder kosten; twee vliegen in één klap.

Dennis de Jong

"Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal."

    de Maand van Avantage

    Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud