Wanneer een IT-omgeving niet meer voldoet aan de eisen van nu, is het tijd voor verandering. Onze projectmanagers maken dan het verschil bij de transformatie van de bestaande naar de gewenste situatie. Zij zorgen voor een snelle en succesvolle oplevering van de nieuwe of aangepaste IT-infrastructuur.

Projectbegeleiding
van begin tot eind.

Scherpe bewaking van
tijdpad en kosten.

Vooraf communicatie
over extra aanpassingen.

Uiteraard gebeurt dat exact volgens de vooraf gedefinieerde eisen. Onze ervaren projectmanagers begeleiden implementatieprojecten van begin tot eind; vanaf de planfase tot en met de ingebruikname van de gemoderniseerde IT-omgeving.

IT-projecten en bewaking

Wij leggen projectbewaking in de breedste zin van het woord uit. Tijdens de uitvoering van het project houden we niet alleen de technische aspecten nauwlettend in de gaten. Dat de geïnstalleerde componenten aan alle specificaties voldoen, is namelijk niet meer dan logisch. Onze projectmanagers hebben echter ook een scherp oog voor andere elementen in het proces.

Het migratietraject is van begin tot eind tot in de puntjes begeleid. Het totale project is binnen de tijd en binnen het budget afgerond.

Tijd is geld

Voordat we een project uitvoeren, maken we eerst duidelijke afspraken. Onder meer over de technische specificaties, maar ook over de benodigde tijd om het project succesvol uit te voeren en over de kosten. De projectmanager bewaakt het tijdpad en zorgt dat het project binnen het vastgestelde budget wordt afgerond. Onverwachte gebeurtenissen die invloed hebben op de voortgang van het project, worden direct besproken. Tijd is nu eenmaal geld.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Strategisch Advies

 • Samen analyseren van IT-ontwikkelingen.
 • Extra expertise altijd beschikbaar.
 • Focus op verhoging van productiviteit.

SLA

 • Terug kunnen vallen op formele afspraken.
 • Periodieke rapportage over afgesproken diensten.
 • Zelf kiezen voor goed, beter of best.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken