Met digitalisatie van bedrijfsprocessen wordt de efficiency in een organisatie verhoogd. De administratieve druk wordt verlicht, medewerkers kunnen zich concentreren op hun kerntaken en de klanttevredenheid gaat omhoog. Driedubbele winst voor één prijs.

Vermindering van
administratieve druk.

Meer tijd om te focussen
op de eigen kerntaken.

Hogere klanttevredenheid
en -waardering.

Bij de inrichting van workflows verdiepen we ons eerst in de bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Daarna brengen we die gedegen in kaart en geven we aan welke processen baat hebben bij automatisering. Denk aan het aanvragen van vakantiedagen, declareren van onkosten, indiensttreding van nieuwe medewerkers en de afhandeling van klachten.

Ingerichte workflows

Vervolgens gaan we de workflows inrichten. Daarbij is ons uitgangspunt dat die een actieve bijdrage moeten leveren en repeterend denkwerk overnemen. Wanneer de workflows in de praktijk zijn geïntegreerd, monitoren we het gewenste effect. Als er iets moeten worden bijgestuurd, hebben we dat zo voor elkaar.

Onze workflows maken processen sneller, slimmer en efficiënter. Acties worden op tijd uitgevoerd en doorlooptijden verkort.

Productief in processen

Onze workflows maken processen sneller, slimmer en efficiënter. Daarmee verhogen we de productiviteit in een organisatie. Stappen in een bedrijfsproces kunnen niet onopgemerkt worden overgeslagen. Procesverantwoordelijken worden getriggerd om acties op tijd uit te voeren. Daardoor worden doorlooptijden verkort. Dat zorgt voor meer tevreden klanten (en medewerkers).

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Document Management+

 • Tegelijk samenwerken in hetzelfde document.
 • Centrale opslag van het meest actuele bestand.
 • Effectief koppelen aan meer slimme oplossingen.

Office 365

 • Productief samenwerken, online overal toegankelijk.
 • Voldoet aan alle wetgeving
over veiligheid en privacy.
 • Minimale investering, flexibel schaalbaar.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

  x

  JOBS 20

  JOBS 20