‘Bij ons hebben klanten geen nummer, maar een naam’. ‘Klantintimiteit staat bij ons hoog in het vaandel’. De clichés klinken geweldig, maar de praktijk pakt vaak anders uit. Wij slagen er wél in om onze beloften waar te maken. Hoe? Door te groeien om klein te blijven!

Altijd een vertrouwd
en vast aanspreekpunt.

Parate kennis over
jouw IT-omgeving.

Persoonlijk contact,
gerichte ondersteuning.

IT moet het gewoon altijd doen. Daar zorgen wij voor. Om het nog makkelijker te maken, staat een van onze dedicated klantenteams voor je klaar. Een vaste groep van medewerkers die jou en jouw IT-omgeving van binnen en buiten kennen. Je hoeft je niet telkens opnieuw voor te stellen of tot vervelens toe uit te leggen wat er aan de hand is. Het team weet wie je bent en waar je het over hebt. Hoe handig is dat!

Meerdere dedicated klantenteams

We hebben meerdere dedicated klantenteams omdat we nu eenmaal verschillende soorten klanten hebben. Maar de teams bestaan allemaal uit specialisten met parate kennis. Elk probleem wordt snel opgelost omdat we precies weten welke IT-middelen jij nodig hebt om probleemloos zaken te doen. En door jouw IT-omgeving voortdurend te monitoren, worden eventuele bedreigingen al gesignaleerd voordat ze een probleem kunnen worden.

Ik hoef me niet telkens opnieuw voor te stellen en steeds uit te leggen wat er aan de hand is. Het team weet wie ik ben.

Snel en persoonlijk

Van multinational tot lokale ZZP-er; iedereen wil de beste IT-service. Wij zijn gegroeid om genoeg dedicated klantenteams te kunnen vormen. Daarmee garanderen we onze klanten dat ze snel en persoonlijk worden geholpen.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

IT-projecten

 • Projectbegeleiding van begin tot eind.
 • Scherpe bewaking van tijdpad en kosten.
 • Vooraf communicatie over extra aanpassingen.

Klantenportal

 • Toegang vanaf elke plek, met elk device.
 • 24×7 beschikbaar, waar je ook bent.
 • Direct inzicht in status van calls en tickets.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken