Je kunt je haast niet meer voorstellen hoe organisaties in het pre-internet tijdperk hun doelgroep bereikten. Maar het gebeurde wel degelijk. Via traditionele media als televisie, radio, kranten en tijdschriften. Hoe vaker de boodschap werd herhaald, hoe beter de organisatie werd onthouden. Daarbij was wel sprake van een delicaat evenwicht. Teveel ‘zenden’ kon tot irritatie leiden, maar te weinig hielp de business niet vooruit. Gouden tijden voor reclame-, marketing- en onderzoeksbureaus.

Vinden, binden en behouden

Met de komst van internet is het medialandschap ingrijpend veranderd. De allereerste website van het Zwitserse onderzoeksinstituut CERN (1993) was vooral functioneel, maar tegenwoordig worden veel meer eisen aan een website gesteld. Die moet niet alleen functioneel zijn, maar ook goed vindbaar, aantrekkelijk, klantgericht en eenvoudig te gebruiken. Een website is letterlijk het online visitekaartje van een organisatie geworden en ontwikkelt zich steeds meer tot communicatieplatform. Daarmee kun je klanten vinden, binden en behouden. Met onze diensten wordt dat nog eenvoudiger.

Web improvement werken bouwen constructie ontwikkelen website

Website en CMS

Jezelf als organisatie online presenteren is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Met een website geef je bezoekers een eerste indruk van de betekenis die jouw organisatie voor hen heeft of kan hebben. Dankzij de technologische vooruitgang worden websites ook steeds meer als platform voor interactieve communicatie gebruikt. Dat maakt het extra belangrijk om de inrichting van de website optimaal af te stemmen op de behoefte van jouw (potentiële) klanten.

Wij ontwerpen en bouwen websites en webshops met gebruik van achterliggende technieken die gebruiksgemak als uitgangspunt hebben. Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor jou als eigenaar. Met een uitgekiend content management systeem dat het mogelijk maakt om nieuws, blogs of beeldmateriaal in een handomdraai toe te voegen en alle content doeltreffend te beheren. Dat geldt natuurlijk net zo hard voor nieuwe artikelen in jouw webshop, die we ook voor jou kunnen inrichten.

E-commerce/webshop

E-commerce werd in de zeventiger jaren van de vorige eeuw geïntroduceerd in de financiële wereld. Toen gingen banken voor het uitwisselen van geld gebruik maken van een onderling computernetwerk. Bij het publiek is e-commerce vooral bekend door de opkomst van online winkelen. Dat gebeurt in een webshop, wat in wezen ‘gewoon’ een website is waar je online door een producten- of dienstencatalogus kunt bladeren. Gekozen artikelen doe je in een digitale winkelmand en aan het eind van je bezoek reken je online af. Gemak dient de mens.

Er komen alleen steeds meer webshops en steeds meer producten. Op het wereldwijde web moet je dus de aandacht trekken (en klanten maken) van bezoekers. Die maken we het makkelijker met een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk platform dat klaar is voor de toekomst. Daarbij is het uitgangspunt dat bezoekers zich bij jou snel thuis en vertrouwd moeten voelen. Dat bereiken we door een samenspel van bedrijfsstrategie, data, marketing en techniek waarmee jouw organisatie zich onderscheidt.

Avantage bouwt slimme webshops met Magento:

Online marketing

Wie klanten wil krijgen, moet om te beginnen vindbaar zijn. Daarnaast moeten mensen de weg naar jouw organisatie of bedrijf weten te vinden. Hoe meer mensen dat doen, hoe beter de zaken gaan. Het uitgangspunt is simpel, maar de uitvoering vraagt om een gedegen aanpak. Alle data in jouw organisatie vormen de basis voor nieuwe marktinzichten, strategische beslissingen, procesverbeteringen en innovaties. Je moet die gegevens alleen nog wel even kunnen vinden, combineren en bewerken tot bruikbare marktinformatie.

Om een maximaal resultaat te boeken, beschikken we over een aantal middelen die we naast elkaar voor jou kunnen inzetten. We gebruiken Analytics om ‘meten is weten’ inhoud te geven. Zaken als Search Engine Optimization en Search Engine Advertising komen om de hoek kijken. We gaan het ook hebben over e-mail marketing en over hoe je social media en SMS in je voordeel kunt gebruiken. Daarnaast hebben we nog een paar troeven achter de hand, waarmee we jou helpen om alles (en meer) uit je website te halen.

wil je meer weten over website improvement?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!


      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken