Brand of systeemuitval, de gevolgen zijn vaak desastreus. Geen enkele organisatie kan zich tegenwoordig veroorloven om langere tijd offline te zijn en niet bij gegevens te kunnen of ze zelfs kwijt te raken. Wanneer jouw klanten daar de dupe van worden, wordt het helemaal een groot probleem.

Veilige opslag buiten de eigen IT-omgeving.

Back-up- en restoreplan in de praktijk getest.

 

Meeste oplossingen op basis van pay per use.

Met onze back-up-oplossingen halen we gegevens binnen een acceptabele tijd terug. Dat geldt niet alleen voor enkele documenten, maar ook voor complete IT-omgevingen. Wij bewaren namelijk een actuele kopie van de data van onze klanten op een digitale locatie buiten de eigen IT-omgeving. Daardoor kunnen we een IT-omgeving snel herstellen en de schade tot een minimum beperken.

De tijd dat we door externe oorzaken tijdelijk niet in bedrijf kunnen zijn, moet bij ons tot het uiterste minimum worden beperkt.

Back-up- en restoreplan

Het is belangrijk om niet alleen een back-up- en restoreplan op te stellen, maar dat ook in de praktijk te testen. Vanuit onze ervaring weten wij precies wat daar allemaal bij komt kijken. Wij helpen om de impact van dataverlies in kaart te brengen en we stellen samen een plan op waarin rekening wordt gehouden met de gewenste restoretijd.

Productief, op maat en schaalbaar

Kwijtgeraakte gegevens worden snel hersteld waardoor de organisatie net zo snel weer in bedrijf kan zijn. Wij hebben de beste oplossingen voor multinationals, grote en kleinere MKB-bedrijven en publieke organisaties. De meeste oplossingen bieden wij op pay per use basis aan. Daarbij zijn de kosten gebaseerd op de hoeveelheid data.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Strategisch Advies

  • Samen analyseren van IT-ontwikkelingen.
  • Extra expertise altijd beschikbaar.
  • Focus op verhoging van productiviteit.

SLA

  • Terug kunnen vallen op formele afspraken.
  • Periodieke rapportage over afgesproken diensten.
  • Zelf kiezen voor goed, beter of best.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20