Gebruikers zijn de zwakste schakel in de beveiliging van een IT-omgeving. Inloggegevens worden op post-its op het scherm geplakt. Wachtwoorden liggen zo voor de hand dat ze gemakkelijk achterhaald kunnen worden. Alleen ligt de oorzaak van die gemakzucht meestal bij de IT en niet bij de gebruiker.

Eén keer inloggen,
meteen overal toegang.

Gebruik(er)svriendelijk
en gegarandeerd veilig.

Minder kans op kwijtraken inlogcombinaties.

Hoeveel verschillende inloggegevens heb je tegenwoordig nodig? Vrijwel elke website of applicatie waarin privacy een rol speelt, vraagt om een gebruikersnaam en een wachtwoord. Dat moet vrijwel altijd op uiteenlopende manieren worden samengesteld. Zo wordt het document met inloggegevens natuurlijk alleen maar langer.

Single Sign-on is daarvoor een uitstekende oplossing. Dankzij vernuftige beveiligingstechnieken krijg je met één keer inloggen veilig toegang tot beveiligde websites en apps. Dat kan ook nog eens worden gecombineerd met tokens en dataversleuteling. Daarmee wordt zowel de gebruikersvriendelijkheid als de veiligheid van een IT-omgeving verhoogd. En de medewerkers op de helpdesk krijgen veel minder telefoontjes van gebruikers die hun wachtwoord zijn vergeten.

Met één inlogcombinatie toegang tot alle beveiligde websites en apps. Gebruikersvriendelijk én veilig. Geweldige oplossing!

Single sign-on is veilig

Met Single Sign-on wordt het risico dat inloggegevens uitlekken geminimaliseerd. Gebruikers hoeven namelijk maar één inlogcombinatie te onthouden. Daarmee worden alle online deuren eenvoudig en veilig geopend.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Mijn.Avantage.nl

  • Status van jouw KPI’s meteen in beeld.
  • Overzicht van agenda’s, taken en bedrijfsnieuws.
  • Direct toegang tot intranet, documenten en workflows.

Office 365

  • Productief samenwerken, online overal toegankelijk.
  • Voldoet aan alle wetgeving
over veiligheid en privacy.
  • Minimale investering, flexibel schaalbaar.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20