multifactor authenticatie

VRAAG

 

‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers
veilig
er kunnen inloggen op mijn bedrijfsnetwerk?’

Thuiswerkers melden zich online aan bij jouw bedrijfsnetwerk. Maar als organisatie wil je natuurlijk wel zeker weten dat degene die zich vanuit huis aanmeldt ook écht de persoon is die hij of zij claimt te zijn. Dat kun je borgen via MultiFactor Authenticatie (MFA). Dat gaat een stap verder dan aanmelden met een gebruikersnaam en een wachtwoord. In feite creëer je met MFA een extra beveiligingslaag, waardoor het voor kwaadwillenden nóg moeilijker wordt om jouw digitale omgeving binnen te dringen. Wij kunnen je adviseren welke specifieke MFA-oplossing het meest geschikt is voor (de situatie in) jouw organisatie.

multifactor authenticatie

VRAAG

 

‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers
veilig
er kunnen inloggen op mijn bedrijfsnetwerk?’

Thuiswerkers melden zich online aan bij jouw bedrijfsnetwerk. Maar als organisatie wil je natuurlijk wel zeker weten dat degene die zich vanuit huis aanmeldt ook écht de persoon is die hij of zij claimt te zijn. Dat kun je borgen via MultiFactor Authenticatie (MFA). Dat gaat een stap verder dan aanmelden met een gebruikersnaam en een wachtwoord. In feite creëer je met MFA een extra beveiligingslaag, waardoor het voor kwaadwillenden nóg moeilijker wordt om jouw digitale omgeving binnen te dringen. Wij kunnen je adviseren welke specifieke MFA-oplossing het meest geschikt is voor (de situatie in) jouw organisatie

Er zijn verschillende MFA-oplossingen in de markt,
die allemaal drie belangrijke effecten teweegbrengen.

Veiliger

Extra stap bij
aanmelding in
IT-omgeving.

Professioneel

Betere uitvoering
van noodzakelijk
‘identity management’.

Bewustwording

Thuiswerkers worden
met hun neus op het belang
van online security gedrukt.

RESULTAAT

 

Je krijgt advies op maat over de best passende MFA-oplossing voor jouw organisatie.
Bovendien krijg je bij het advies meteen een indicatie van de kosten
om MFA binnen jouw organisatie te implementeren.

Inspiratiesessie cybersecurity

Het beschermen van je kroonjuwelen (bedrijfsinformatie, intellectueel eigendom) tegen cybercriminelen is van essentieel belang. Maar waar begin je en hoe pak je dat aan?  Onze securityspecialisten helpen je op weg. Tijdens een kosteloze inspiratiesessie van 30 minuten (via Teams) vertellen we je meer over de meest voorkomende cyberdreigingen in het MKB en hoe je je hier tegen kunt wapenen. Uiteraard horen we graag waar jouw uitdagingen zitten. Samen komen we tot antwoorden om jouw organisatie veiliger en weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit.

Meld je aan voor een sessie via Teams

      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken