• Managed Anti Spam Het veiligste spamfilter


Een mailbericht uit een ver land waarin iemand vraagt om hulp bij het incasseren van een miljoenenerfenis. Of een mailtje waarin uw bank - zo lijkt het althans - verzoekt om uw persoonsgegevens via een link te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat die spam u niet bereikt.

Spam-mails worden steeds slimmer opgesteld, waardoor argeloze gebruikers vaker de neiging hebben om dergelijke berichten serieus te nemen en een ingevoegde weblink te openen. Dat kan uiterst vervelende gevolgen hebben, omdat die onschuldig lijkende handeling kan inhouden dat uw netwerk daardoor wordt geïnfecteerd. De explosieve toename van het aantal spamberichten zorgt dus niet alleen voor steeds meer ergernissen, maar ook voor financiële schade. Het kost u hoe dan ook tijd en aandacht (dus ook geld) en in het ergste geval draait u ook nog eens op voor de herstelkosten van een beschadigd netwerk. Toch hoeft u dat risico niet te lopen.

Met Avantage Anti Spam wordt uw inkomend e-mailverkeer eerst door ons veiligheidscentrum gecontroleerd op virussen en kenmerken van spam. Pas nadat het inkomende bericht door ons veilig is bevonden, wordt het betreffende bericht afgeleverd in de mailbox van de gebruiker aan wie het bericht is geadresseerd.

Preventief

Spam-mails en virussen worden al voor het bereiken van uw netwerk door ons tegengehouden en onschadelijk gemaakt.
 

Altijd actueel

Wij maximaliseren het beveiligingsniveau van uw mailservice door zorg te dragen voor continue actualisatie van spam- en viruslijsten.
 

Per maildomein

Installatie gebeurt niet per mailbox, maar per maildomein. Bij meerdere gebruikers levert dat aangename kostenbesparingen op.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!