• Skype voor Bedrijven Zakelijk veilig communiceren


Skype voor Bedrijven is een geweldig efficiënte manier om snel contact te maken met zakelijke partners en collega’s. Met het uitgebreide pakket kunt u chatten, bellen, videogesprekken en -vergaderingen houden, inhoud delen en samenwerken. En dat allemaal via een beveiligde netwerkverbinding in de cloud.

Steeds minder mensen werken elke dag op dezelfde plek, maar ze willen wel overal over alle functionaliteiten beschikken om hun werk optimaal te kunnen doen. Dat betekent onder meer dat ze op verschillende werkplekken via verschillende apparaten toegang willen hebben tot hun vertrouwde werkomgeving.

Dat is zelfs essentieel in bedrijven waar medewerkers vanuit hun functie op uiteenlopende locaties werken of veel onderweg zijn. Dan is het noodzakelijk om de samenwerking eenvoudig en efficiënt vorm te geven. Skype voor Bedrijven is een uitgebreid communicatieplatform waarop bestaande en nieuwe communicatiemiddelen in één omgeving worden gecombineerd. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om te zien wie op welk apparaat beschikbaar is. ‘Gewoon’ mailen of bellen kan natuurlijk net zo makkelijk. Zo zorgt u er samen voor dat de beschikbare (kostbare) tijd effectief wordt besteed.

Hoge productiviteit

Bekijk de online status van contacten, plan vergaderingen in Outlook en begin een gesprek vanuit verschillende applicaties zoals Word en PowerPoint.
 

Vergaderen en bellen

Overleg met maximaal 250 personen tegelijk, zelfs als ze geen Skype voor Bedrijven gebruiken. Uw gesprekspartners hebben alleen een telefoon of internet nodig.
 

Beveiliging en beheer

Beveilig gesprekken met sterke authenticatie- en encryptiemethoden. Beheer accounts en functies voor medewerkers op een doelmatige manier.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!