• Enterprise Mobility Suite Mobiliteit en veiligheid


Medewerkers van bedrijven en instellingen dringen steeds vaker aan op de beschikbaarheid van mobiele toepassingen voor zakelijke doeleinden. Het toenemende gebruik van mobiele apparaten maakt die roep alleen maar sterker. Daarbij is databeveiliging vanzelfsprekend een hot item. Met Enterprise Mobility Suite is het antwoord op die uitdaging snel gevonden.

EMS is een uitgebreide cloudoplossing voor het optimaal managen van diverse apparaten waarbij apps eenvoudig en veilig aan gebruikers beschikbaar worden gesteld. Het is een kostenefficiënt samengesteld pakket waarin drie functies zijn ondergebracht. De oplossing zorgt in de eerste plaats voor veiligheid omdat afwijkend of verdacht gedrag vanaf een bepaald apparaat direct gesignaleerd wordt. Daarnaast zorgt EMS ervoor dat alle apparaten altijd zijn voorzien van de meest recente beveiligingssoftware.

Dat zorgt voor optimale bescherming tegen bekende en onbekende dreigingen. EMS stelt u ook in staat om rechten toe te kennen en per apparaat in te stellen welke toepassingen en gegevens per medewerker en zelfs per locatie gebruikt kunnen worden. De gebruikers hebben ook veel gemak van Single Sign-on als onderdeel van EMS. Met slechts één inlogactie krijgen zij toegang tot zowel de bedrijfsapps als duizenden andere populaire apps die vanuit de Cloud worden aangeboden.

Flexibel beheer

Geef medewerkers de vrijheid om veiliger te werken op hun favoriete apparaten, terwijl de gegevens optimaal worden beschermd.
 

Autorisatie

Vereenvoudig de toegang en zorg er tegelijk voor dat alleen geautoriseerde gebruikers kunnen beschikken over vitale bedrijfsgegevens.
 

Voorkom beveiligingsproblemen

Verdachte activiteiten en geavanceerde dreigingen worden gesignaleerd voordat ze schade veroorzaken aan uw organisatie.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!