• Azure Flexibele en betaalbare beschikbaarheid


In een traditionele IT-omgeving heeft u zelf servers, schaft u zelf hard- en software aan en zorgt u zelf voor het IT-beheer, inclusief de beveiliging van vitale gegevens. Daarmee bent u baas in eigen huis. Dat lijkt gunstig, maar de investering liegt er niet om. En hoe lang kunt u ermee vooruit?

Natuurlijk kiest u liever voor flexibiliteit, maar dan wilt u wel graag weten met welke kosten u te maken krijgt. Daarom maken wij gebruik van de cloudoplossing Azure. Daarmee kunt u sneller werken, meer doen en bent u toch goedkoper uit. U hoeft niet meer in hard- en software te investeren, u hoeft alleen maar aan te geven op welk platform uw systeem moet draaien en welke (geheugen)capaciteit u nodig heeft. Van ons hoeft u ook niet te kiezen tussen een datacenter en de cloud.

Azure wordt eenvoudig geïntegreerd in uw bestaande IT-omgeving via veilige verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en functies voor gegevensopslag en versleuteling. Dat zorgt ervoor dat uw middelen beschikbaar zijn waar en wanneer u ze nodig hebt. Daarbij betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld.

Uitgebreide ondersteuning

Azure ondersteunt alle technologieën waar IT-ontwikkelaars en -professionals gebruik van maken. Denk aan besturingssystemen, programmeertalen, frameworks en hulpprogramma’s.
 

Efficiënter en goedkoper

Met Azure worden gegevensopslag, back-up en -herstel efficiënter en goedkoper. Azure maakt het ook makkelijker om toepassingen te bouwen, zowel op locatie als in de cloud.
 

Lagere investering

Bestaande kantoorautomatisering kan eenvoudig naar Azure worden gemigreerd om oude interne servers zonder grote investering te vervangen. Dat kan ook gefaseerd gebeuren.Interesse?

Subscription Request Successfully placed!

Your Message successfully sent!