Organisaties die denken dat hun IT-omgeving prima beveiligd is, worden toch slachtoffer van veiligheidslekken. Je moet dus 100% zeker weten dat jouw IT-zaken goed op orde zijn. Met de strengere wetgeving op het terrein van Security & Privacy wordt dat alleen maar belangrijker.

Risicoanalyse en passende oplossingen.

Ondersteuning bij voldoen aan wettelijke eisen.

Safety & Security training voor medewerkers.

Met onze Safety & Security scan sporen we zwakke plekken in een IT-omgeving op. We breken als echte hackers – onder gecontroleerde omstandigheden – in en we maken een gedegen inschatting van de schade die digitale criminelen kunnen aanrichten. Uiteraard geven we meteen advies om de situatie op te lossen. We helpen ook om te voldoen aan wettelijke eisen die op IT-gebied van toepassing zijn. Daarmee toon je aan dat jouw IT-omgeving daadwerkelijk veilig is.

De scan legt zwakke plekken bloot. Confronterend, maar erg nuttig. En onze mensen weten nu hoe ze kunnen bijdragen aan veilige IT.

Safety & Security training

Het verhogen van de veiligheid bereiken we niet alleen met IT-securitymiddelen. De gebruikers van IT zijn net zo belangrijk. Daarom besteden we aandacht aan hun surf- en klikgedrag. In onze Safety & Security training worden medewerkers zich bewust van de potentièˆle gevaren en geven we nuttige tips om die in de kiem te smoren.

Op maat

De aard en omvang van een organisatie zijn bepalend voor de scan. Nadat we die hebben uitgevoerd, spreken de feiten voor zich. Die zetten we graag om in afdoende maatregelen.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Authenticatie

  • Bevestigen van identiteit bij het inloggen.
  • Extra veiligheid door dataversleuteling.
  • Door iedereen eenvoudig te gebruiken.

Device Management

  • Minder risico door preventief beheer.
  • Alleen gebruik van goedgekeurde veilige apps.
  • Devices kunnen op afstand worden geblokkeerd.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20