De hoeveelheid devices die in organisaties worden gebruikt, neemt explosief toe. Niet alleen pc’s, maar ook laptops, tablets en smartphones. Steeds meer medewerkers gebruiken hun eigen device in jouw IT-omgeving. Aan de ene kant aantrekkelijk omdat de productiviteit daarmee kan worden verhoogd. Aan de andere kant wordt het risico op datalekken daardoor groter.

Minder risico door preventief beheer.

Alleen gebruik van goedgekeurde veilige apps.

Devices kunnen op afstand worden geblokkeerd.

Device Management

Op de persoonlijke devices staan ook persoonlijke apps. Vaak zijn die nuttig voor de gebruiker, maar er kunnen kwaadaardige apps (en apps die het met privacy niet zo nauw nemen) tussen zitten. De risico’s liggen voor de hand. Virusbesmetting, datalekkage, toegang tot creditcardgegevens; het zijn maar een paar van veel meer voorbeelden. Dankzij device management worden de online gevaren tot een minimum beperkt.

Wanneer onze medewerkers hun eigen IT-middelen in onze IT-omgeving gebruiken, maken we die net zo veilig als onze bedrijfsapparatuur.

Safety first

Daarnaast bestaat het risico op diefstal of verlies van een device dat kostbare en/of privacygevoelige informatie kan bevatten. Daarom is ons devies: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Wij richten de devices dan ook zo veilig mogelijk in. Daarbij kan alleen gebruik worden gemaakt van apps die de organisatie beschikbaar stelt en/of veilig zijn. In het ergste geval kunnen we een device ook nog op afstand blokkeren of alle gegevens erop wissen. Safety first.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Antispam/Antivirus

 • Antivirus software altijd up-to-date op alle devices.
 • Verdachte situaties worden direct geneutraliseerd.
 • Binnenkomende berichten zijn absoluut veilig.

Werkplek

 • Overal en altijd dezelfde interface op elk device.
 • Geautomatiseerd uitrollen van nieuwe werkplekken.
 • Vast maandbedrag voor pay per use oplossingen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken