Medewerkers met voor de hand liggende wachtwoorden als 123456, QWERTY of ‘password’ maken het digitale criminelen veel te makkelijk om IT-systemen binnen te dringen. Daardoor kunnen kostbare data worden buitgemaakt. In IT-omgevingen waar privacygevoelige informatie in omloop is of grote financiële transacties worden uitgevoerd, is het sowieso ‘not done’ om de IT-beveiliging voor gebruikers te beperken tot een inlognaam met wachtwoord. Want diezelfde gebruikers vormen namelijk de zwakste schakel in het beveiligingsproces.

Bevestigen van identiteit bij het inloggen.

Extra veiligheid door dataversleuteling.

Door iedereen eenvoudig te gebruiken.

Toegang en controle

Webpagina’s bieden steeds vaker aan om inloggegevens te onthouden. Dat lijkt handig, maar dat is het niet. Iemand die met jouw inlogcombinatie toegang krijgt tot je devices, heeft dan ook toegang tot de afgeschermde informatie die daarop staat. Daarom verhogen wij de veiligheid van IT-omgevingen met een extra controle waarbij de identiteit bij het inloggen moet worden bevestigd.

 

Dat gebeurt met persoonlijke verificatiemethodes die niet door anderen gebruikt kunnen worden. We verhogen de veiligheid nog verder door dataversleuteling. Wanneer een laptop wordt gestolen of een USB-stick verloren gaat, zorgt die ervoor dat de informatie op het device onbruikbaar is voor anderen.

Iedereen kan SMS-en een app gebruiken. Daardoor wordt onze IT-omgeving veiliger.

Simpel en schaalbaar

We maken het niet moeilijker dan het is. Iedereen kan sms-en en een app gebruiken. Tegelijk doen we geen concessies aan veiligheid; die staat altijd voorop. En om het nog makkelijker te maken, bieden wij de meeste oplossingen op pay per use basis aan. Daarbij zijn de kosten gebaseerd op het aantal gebruikers.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Safety & Security Scan

  • Risicoanalyse en passende oplossingen
  • ondersteuning bij voldoen aan wettelijke eisen.
  • Safety & Security Training voor medewerkers.

Single Sign On

  • Eén keer inloggen, meteen overal toegang.
  • Gebruik(er)svriendelijk en gegarandeerd veilig.
  • Minder kans op kwijtraken inlogcombinaties.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20