Een besmette IT-omgeving is echt niet meer van deze tijd. Een solide antispam/antivirus oplossing maakt het digitale criminelen namelijk zo goed als onmogelijk om IT-systemen met geïnfecteerde bestanden, malware, ransomware of cryptolockers aan te vallen. Alleen moet die oplossing dan wel op elk device werken.

Antivirus software altijd
up-to-date 
op alle devices.

Verdachte situaties worden
direct geneutraliseerd.

Binnenkomende berichten
zijn absoluut veilig.

AntiSpam & AntiVirus

Er zijn al genoeg organisaties slachtoffer geworden van een virusuitbraak. Simpelweg omdat achteraf bleek dat niet alle devices waren voorzien van een afdoende antispam/antivirus oplossing. Of omdat de geïnstalleerde oplossingen niet up-to-date waren en nieuwe virussen niet werden herkend. Dat moet natuurlijk wel worden bijgehouden. Daarvoor hebben wij de juiste instrumenten in huis. Dankzij onze antispam en antivirus oplossingen weet je zeker dat digitale gevaren worden geminimaliseerd.

Niemand kan zomaar in ons systeem inbreken. We hebben IT-oplossingen die zichzelf actualiseren. Daar merken we niets van, maar het werkt wel.

Proactieve controle

Wij controleren proactief of de antispam en antivirus software op alle devices actueel is. Verdachte situaties worden uiteraard direct door ons geneutraliseerd. Geen ongewenste reclame meer in de mailbox; die hebben we vooraf verwijderd. De berichten die binnenkomen, zijn absoluut veilig. Bovendien rapporteren we welke mails door ons geblokkeerd zijn. Je bepaalt zelf of die naderhand alsnog moeten worden vrijgegeven.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Back-up

  • Veilige opslag buiten de eigen IT-omgeving.
  • Back-up- en restoreplan in de praktijk getest.
  • Meeste oplossingen op basis van pay per use.

Device Management

  • Minder risico door preventief beheer.
  • Alleen gebruik van goedgekeurde veilige apps.
  • Devices kunnen op afstand worden geblokkeerd.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20