Wanneer de data van een organisatie door anderen worden misbruikt, kan dat tot enorme financiële schade leiden. Het imago van die organisatie krijgt ook een stevige (soms onherstelbare) deuk. Daarnaast wordt de wetgeving over veiligheid en datalekken steeds ingewikkelder. Het is haast ondoenlijk om door de bomen het bos te blijven zien. Laat staan om netjes en veilig aan alle regels te voldoen.

Het aantal devices dat voortdurend online is, neemt explosief toe. Klantgegevens waarover je continu moet beschikken, worden – al dan niet in de cloud – op steeds meer locaties opgeslagen. De beveiliging van een IT-omgeving wordt daardoor alleen maar belangrijker. Bij ons mag je er altijd op rekenen dat wij die maximaal realiseren.

Veilig online

Tegelijk weten we allemaal dat ‘100% veilig’ niet bestaat. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Een medewerker die veiligheidsprocedures negeert, brand of diefstal; maar de consequenties liegen er niet om. Elke organisatie moet dus terug kunnen vallen op veiligheidsoplossingen waarmee de schade snel beperkt en hersteld wordt. Daarom leveren wij gebruik(er)s vriendelijke IT-oplossingen die ‘veilig werken’ optimaliseren. En als het toch – om wat voor reden dan ook – misgaat, lossen we het zo snel mogelijk op.

Device Management

 • Minder risico door preventief beheer.
 • Alleen gebruik van goedgekeurde veilige apps.
 • Devices kunnen op afstand worden geblokkeerd.

Antispam/ Antivirus

 • Antivirus software altijd up-to-date op alle devices.
 • Verdachte situaties worden direct geneutraliseerd.
 • Binnenkomende berichten zijn absoluut veilig.

Back-up

 • Veilige opslag buiten de eigen IT-omgeving.
 • Back-up- en restoreplan in de praktijk getest.
 • Meeste oplossingen op basis van pay per use.

Safety & Security scan

 • Risicoanalyse en passende oplossingen.
 • Ondersteuning bij voldoen aan wettelijke eisen.
 • Safety & Security Training voor medewerkers.

Authenticatie

 • Bevestigen van identiteit bij het inloggen.
 • Extra veiligheid door dataversleuteling.
 • Door iedereen eenvoudig te gebruiken.

Simpel

Bij Avantage vertalen we ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waarmee je productiever kunt werken. Die hebben we ondergebracht in acht logische focusgebieden. Kies zelf waar je meer over wilt weten.

Altijdaan
Altijdbeschikbaar
Altijdveilig
Altijdbereikbaar
Altijdtoegang
Altijduniform
Altijdsamen
Altijdinzicht

Altijd aan

Wanneer de IT het laat afweten, stapelen de uitdagingen zich op. Hoe wordt de gemiste omzet gecompenseerd? Waar maak je de vertraging in projecten goed? Hoeveel tijd en geld kost het herstellen van het bedrijfsimago? Niemand wil die vragen stellen; laat staan beantwoorden. Daarom doen wij er alles aan om IT-omgevingen klokrond operationeel te houden.

Altijd beschikbaar

De technologie wordt voortdurend aangepast aan wat we nodig hebben om slim te kunnen werken. Productiviteit is daarbij het toverwoord. We werken op kantoor, thuis of onderweg. Overdag, 's avonds of 's nachts. Op onze pc, laptop, tablet of smartphone. Maar zonder IT zijn we nergens. Als die het niet doet, zijn de rapen gaar.

Altijd veilig

Wanneer de data van een organisatie door anderen worden misbruikt, kan dat tot enorme financiële schade leiden. Het imago van die organisatie krijgt ook een stevige (soms onherstelbare) deuk. Daarnaast wordt de wetgeving over veiligheid en datalekken steeds ingewikkelder. Het is haast ondoenlijk om door de bomen het bos te blijven zien en netjes aan alle regels te voldoen.

Altijd bereikbaar

Een potentiële klant staat te lang in de wacht en haakt af. Op social media wordt geklaagd over de slechte communicatie van jouw organisatie. Die klappen komen hard aan en kosten tijd om te verwerken. Maar reputatie komt te voet en gaat te paard. In theorie bereikbaar zijn, is niet genoeg. In de dagelijkse praktijk moet je ook echt bereikt kunnen worden.

Altijd toegang

Niemand staat er bij stil hoe nutsvoorzieningen worden geregeld. Die moeten het gewoon doen, zonder problemen. Dat geldt ook voor IT en het moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Je wilt niet op elke plek met verschillende wachtwoorden inloggen. Je wilt ook niet te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Gemak dient de mens.

Altijd uniform

In dit tijdperk van digitale transformatie beschik je over meer informatie dan ooit. Die kun je gebruiken om de klanttevredenheid te vergroten. Of om jouw organisatie of afdeling nog effectiever aan te sturen. Je krijgt alleen steeds meer geautomatiseerde bedrijfsoplossingen aangeboden. Hoe kun je die zo efficiënt mogelijk inzetten?

Altijd samen

Eén voor allen, allen voor één. We vertellen je niets nieuws wanneer we zeggen dat samenwerking in elke organisatie essentieel is voor het neerzetten van een goed resultaat. Door de toename van flexibele werktijden en flex- en/of thuiswerken wordt het wel lastiger om effectief samen te werken. En hoe zit het met de teamgeest?

Altijd inzicht

Om doordachte besluiten te nemen, heb je betrouwbare informatie nodig. Alleen is die informatie vaak verspreid opgeslagen. Dan moet je bij verschillende afdelingen gegevens verzamelen uit verschillende systemen. De tijd die je daarmee kwijt bent, kun je echt beter gebruiken. Informatie logisch weergeven en analyseren kan een stuk eenvoudiger.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

  x

  JOBS 20

  JOBS 20