veilig thuiswerken

Houd cybercriminelen buiten de deur

Een groot deel van Nederland werkt (samen) vanuit huis. Ook al missen we daardoor fysiek sociaal contact, met Microsoft Teams is dat in wezen prima te doen. Onder druk van de maatregelen van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken, hebben veel organisaties van de ene op de andere dag Teams in gebruik genomen. Begrijpelijk, maar tegelijk was er weinig aandacht voor digitale veiligheid. Want er zijn tien- tot honderdduizenden thuiswerkers die op hun eigen pc of laptop werken en het is maar de vraag of dat wel zo veilig is. De hoogste tijd om daar eens indringend naar te kijken.

Inrichting veilige
thuiswerkplek

Thuiswerken heeft overigens niet alleen grote gevolgen voor organisaties die medewerkers moeten faciliteren, maar ook voor de thuiswerkers zelf én voor de kantoorwerkers die contact moeten houden met de thuiswerkers. Om van thuiswerken echt een succes te maken, is het van belang om de juiste maatregelen te nemen. Het begint allemaal bij de inrichting van de thuiswerkplek.

Gedrag, werkwijze, IT

Digitaal veilig werken is een samenspel van veiligheidsbewustzijn, infrastructuur, bedrijfsprocessen en technologie. Maar hoe kun je die elementen beïnvloeden om de samenhang te versterken? Dat is natuurlijk de hamvraag, waarop we in feite alleen maar antwoord kunnen geven met een stappenplan. Hieronder geven we aan welke zaken je achtereenvolgens moet kunnen afvinken om er zeker van te zijn dat je er alles aan hebt gedaan om veilig thuiswerken optimaal te faciliteren.

Stap 1


Veilig thuis

Staat je firewall aan? Is alle software (ook antivirus) up-to-date? Is het wifi-netwerk thuis goed beveiligd en is de toegang tot het bedrijfsnetwerk vanuit huis veilig geregeld? Heb je gedacht aan multifactor authenticatie om het cybercriminelen nóg moeilijker te maken? Het zijn basisvragen die je hopelijk allemaal met ‘ja’ kunt beantwoorden.

Stap 2


Veilig samen

Nu kun je op afstand communiceren en samenwerken met collega’s en externen. Met Microsoft Teams kun je onderling chatten, videobellen, online vergaderen, bestanden delen en samen aan hetzelfde bestand werken. Maar is jouw Teams wel veilig en efficiënt ingericht? Met ‘Microsoft 365 Back-up & Restore’ zorg je ervoor dat je gegevens altijd veiliggesteld zijn en raak je nooit iets kwijt.

Stap 2


Veilig samen

Nu kun je op afstand veilig communiceren en samenwerken met collega’s en externen. Met Microsoft Teams kun je onderling chatten, videobellen, online vergaderen, bestanden delen en samen aan hetzelfde bestand werken. Met ‘Microsoft 365 Back-up & Restore’ zorg je ervoor dat je gegevens altijd veiliggesteld zijn en raak je nooit iets kwijt.

Stap 3


Security Scan

Hoe ga je het IT-beheer van thuiswerkplekken aanpakken? Best lastig, als er ook nog eens op privé apparatuur wordt gewerkt. Die kunnen wij trouwens monitoren op ongewenst gedrag veroorzaakt door cybercriminelen. En we kunnen ook de beveiliging van jouw volledige IT-omgeving scannen, waarbij we maandelijks online verslag uitbrengen en relevante aanbevelingen doen.

Stap 4


Veilig aan de slag

Tenslotte komt het op de gebruikers aan om de digitale veiligheid niet in gevaar te brengen. Help ze met een e-mail security oplossing die potentiële digitale bedreigingen grotendeels elimineert voor ze een mailbox bereiken. Maar bewustwording over identiteitsfraude en -diefstal is het toverwoord. Wie het gevaar niet kent, kan het ook niet voorkomen. Safety first!

Stap 4


Veilig aan de slag

Tenslotte komt het op de gebruikers aan om de digitale veiligheid niet in gevaar te brengen. Help ze met een e-mail security oplossing die potentiële digitale bedreigingen grotendeels elimineert voor ze een mailbox bereiken. Maar bewustwording is het toverwoord. Wie het gevaar niet kent, kan het ook niet voorkomen. Safety first!

Redpaper:
veilig thuiswerken is de optelsom
van gedrag, werkwijze en IT. 

Veilig thuiswerken is onlosmakelijk verbonden met veiligheidsbewustzijn, zowel van directie en management als van thuiswerkers. De ideale situatie is dat iedereen zich bewust is van de digitale gevaren, maar de praktijk wijst helaas vaak anders uit. En thuiswerkers kunnen (in het beste geval) nog zo goed bezig zijn; wanneer de IT-omgeving waarop thuiswerkers inloggen niet voldoende beschermd is, zijn de rapen gaar. In ons redpaper gaan we daar dieper op in en vertellen we wat je zelf kunt doen (en wat wij voor jou kunnen betekenen).


  Tips voor thuiswerken

  Voor een langere tijd thuiswerken kan even wennen zijn. Gebruik de onderstaande tips
  om er zowel voor jezelf als voor jouw collega’s een succes van te maken.

  Maak veilig verbinding met het bedrijfsnetwerk

  Zorg er altijd voor dat je wifi-netwerk thuis goed beveiligd is, met WPA2 en een sterk wachtwoord. Daarnaast is een Virtual Private Network een goed idee. Daarmee maak je veilig (versleuteld) verbinding met het bedrijfsnetwerk van jouw organisatie. Daarover hoef je je dan in elk geval
  geen zorgen meer te maken.

  Let op phishingmails

  Vandaag de dag zijn cybercriminelen actiever dan ooit. Let daarom goed op bij wat je binnenkrijgt in je mailbox. Druk niet op links in verdachte e-mailberichten en open geen onbekende bijlagen. Vul ook zeker geen gegevens in bij e-mailberichten die je niet verwacht of van een onbekende afzender zijn. En stel je IT-afdeling meteen op de hoogte wanneer je dergelijke mails ontvangt.

  Volg de richtlijnen van je organisatie

  Volg de richtlijnen van je organisatie over het gebruik van hard- en software. Denk aan het gebruik van privé- en randapparatuur en het installeren van bepaalde applicaties. Overleg eerst met de IT-beheerder voor je er ook maar aan denkt om een app te downloaden. Zij weten het best welke apps je het beste wel en niet kunt downloaden.

  Schakel je firewall in

  Maak gebruik van een firewall, en zorg ervoor dat deze firewall is ingeschakeld. Op iedere computer staat automatisch een firewall geïnstalleerd. Een firewall is in feite een onzichtbare muur die je IT-netwerk beschermt voor kwaadwillenden die je computer binnen willen komen. Wanneer je deze firewall inschakelt, ben je stukken beter beschermd tegen aanvallen van cybercriminelen.

  Bescherm gevoelige documenten

  Zorg ervoor dat je bedrijfsgevoelige informatie in de beveiligde IT-omgeving van je organisatie hebt staan. Een documentje lokaal op je eigen computer opslaan is natuurlijk gemakkelijk, maar jammer genoeg niet zo veilig. Door alle informatie op één veilige plek op te slaan, heb je al je documenten ook nog eens overzichtelijk bij elkaar. Tegelijk voorkom je dan dus een hoop digitale ellende. Gewoon doen, het is echt niet ingewikkeld.

  Update je software

  Update regelmatig de software op je computer, of zorg ervoor dat dit automatisch gebeurt. Wanneer je je software niet regelmatig update, kunnen er veiligheidslekken ontstaan. Hierdoor kunnen cybercriminelen gemakkelijker je computer binnendringen. Door simpelweg je software up-to-date te houden, zorg je ervoor dat potentiële lekken vooraf gedicht worden en loop je online minder gevaar.

  Neem contact op

  Wil je meer weten over veilig thuiswerken? Loop je tegen security issues aan? Heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van digitale veiligheid? Neem dan gerust contact met ons op.

   


   teams

   Gratis aan de slag met Microsoft Teams

   Microsoft heeft een groot(s) gebaar gemaakt door de zakelijke thuiswerksoftware, als pleister op de coronawond, tijdelijk gratis weg te geven. Om er snel mee aan de slag te kunnen gaan, biedt Microsoft een Teams-versie aan die volledig via de webbrowser werkt (in vakjargon praten we dan over een ‘web client’). Deze versie kun je zelf aanvragen en activeren binnen jouw organisatie. Dat is natuurlijk de ultieme kans om de proef op de som te nemen. 

   Stap 1: registreren
   Starten met Teams

   Stap 1: registreren

   Ga naar deze link en druk op gratis registeren

   Voer je e-mailadres en wachtwoord in

   Vul vervolgens je laatste gegevens in

    

    

   Stap 2: personen uitnodigen
   Starten met Teams

   stap 2: personen uitnodigen

   Nadat je je hebt geregistreerd, kun je personen uit je omgeving toevoegen. Ga hiervoor naar je Teams (balk links) en druk linksonder op Lid worden van een team of een team maken. Hier kun je een koppeling met je collega’s delen, of kun je zelf collega’s toevoegen door e-mailadressen in te voeren.

    

   Stap 3: chatten en bellen
   Starten met Teams

   Stap 3: chatten en bellen

   Nadat je personen aan je Team hebt toegevoegd, kun je beginnen met chatten en (video)bellen. In de balk links zie je de tabbladen Chat en Oproepen. Ga naar Chat en druk vervolgens op een persoon die je hebt toegevoegd. In de chat kun je vervolgens chatten, maar ook bestanden, linkjes, foto’s en zelfs meme’s sturen. Handig hé? Wil je een persoon (video)bellen? Druk dan op de knop Oproepen en kies een persoon die je wilt bellen. Wanneer je de persoon in de lijst ziet verschijnen, kun je kiezen uit een audio- of videogesprek.

    

   Starten met Teams

   Stap 1: registreren

   Ga naar deze link en druk op gratis registeren

   Voer je e-mailadres en wachtwoord in

   Vul vervolgens je laatste gegevens in

    

    

   Starten met Teams

   stap 2: personen uitnodigen

   Nadat je je hebt geregistreerd, kun je personen uit je omgeving toevoegen. Ga hiervoor naar je Teams (balk links) en druk linksonder op Lid worden van een team of een team maken. Hier kun je een koppeling met je collega’s delen, of kun je zelf collega’s toevoegen door e-mailadressen in te voeren.

    

   Starten met Teams

   Stap 3: chatten en bellen

   Nadat je personen aan je Team hebt toegevoegd, kun je beginnen met chatten en (video)bellen. In de balk links zie je de tabbladen Chat en Oproepen. Ga naar Chat en druk vervolgens op een persoon die je hebt toegevoegd. In de chat kun je vervolgens chatten, maar ook bestanden, linkjes, foto’s en zelfs meme’s sturen. Handig hé? Wil je een persoon (video)bellen? Druk dan op de knop Oproepen en kies een persoon die je wilt bellen. Wanneer je de persoon in de lijst ziet verschijnen, kun je kiezen uit een audio- of videogesprek.

    

   Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor een periode van 6 maanden een gratis Teams-versie te gebruiken waarbij je naast de web-client Teams ook lokaal op je pc of laptop (als bureaublad-app) kunt gebruiken. Deze versie kun je na de proefperiode tegen een meerprijs eenvoudig upgraden naar een complete Office 365 of Microsoft 365 licentie. Uiteraard begeleiden wij je graag bij de aanvraag, inrichting en adoptie van deze Teams-versie. De bijbehorende werkzaamheden worden dan wel in rekening gebracht. 

   Eerste Hulp Bij Thuiswerken

   Wanneer je van de ene op de andere dag overstapt naar Teams, kan dat voor jouw medewerkers soms best lastig zijn. Daarom is het wel handig dat je ze van tevoren uitlegt waarom je overstapt, hoe Teams werkt en wat je er nou eigenlijk allemaal mee kunt. Ook de toepassingen van Teams moeten voor jouw medewerkers glashelder zijn. Heb je moeite met functionaliteiten in Teams? Neem dan gerust contact met ons op. Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder enkele tips en tricks op een rijtje gezet.

   Kalender aan team toevoegen
   Teams

   Kalender aan team toevoegen

   Wil je samen met jouw team alle evenementen in één kalender terug kunnen vinden? Dat krijg je voor elkaar door een kanaalkalender toe te voegen waarmee alle evenementen op één plek te vinden zijn. Ga in de Teams-omgeving naar het kanaal waar je de agenda wilt plaatsen, en druk op de + bovenin het scherm. Kies voor Kanaalagenda en druk vervolgens op Toevoegen. Geef het tabblad van de agenda vervolgens en naam, druk nogmaals op Toevoegen, en de kalender is aangemaakt!

    

   Kahoot toevoegen
   Teams

   Kahoot toevoegen

   Wil je de kennis van jouw collega’s testen of ontdekken hoe goed ze hebben geluisterd? Door middel van een Kahoot-quiz in Microsoft Teams kom je daar op een leuke manier achter! Ga in de Teams-omgeving naar Meer toegevoegde apps, zoek Kahoot met behulp van de zoekbalk en klik vervolgens op Toevoegen aan een team. Zoek het team of kanaal waarin je de quiz wilt hebben en Log in met jouw Kahoot-account. Klik als laatste stap op Save. Kahoot is nu gekoppeld aan jouw team. Vragen maar!

    

   Nieuw bestand toevoegen
   Teams

   Nieuw bestand toevoegen

   Samen met meerdere personen aan één bestand werken? Via Teams kunnen jij en jouw collega’s samenwerken aan één versie van een document. Ga in de Microsoft Teams-omgeving naar Teams en kies het team waarmee je het document wilt gaan gebruiken. Klik op Bestanden en kies Nieuw, kies daarna de gewenste applicatie en je kunt met jouw team in hetzelfde document aan de slag.

    

   Teams

   Kalender aan team toevoegen

   Wil je samen met jouw team alle evenementen in één kalender terug kunnen vinden? Dat krijg je voor elkaar door een kanaalkalender toe te voegen waarmee alle evenementen op één plek te vinden zijn. Ga in de Teams-omgeving naar het kanaal waar je de agenda wilt plaatsen, en druk op de + bovenin het scherm. Kies voor Kanaalagenda en druk vervolgens op Toevoegen. Geef het tabblad van de agenda vervolgens en naam, druk nogmaals op Toevoegen, en de kalender is aangemaakt!

    

   Teams

   Kahoot toevoegen

   Wil je de kennis van jouw collega’s testen of ontdekken hoe goed ze hebben geluisterd? Door middel van een Kahoot-quiz in Microsoft Teams kom je daar op een leuke manier achter! Ga in de Teams-omgeving naar Meer toegevoegde apps, zoek Kahoot met behulp van de zoekbalk en klik vervolgens op Toevoegen aan een team. Zoek het team of kanaal waarin je de quiz wilt hebben en Log in met jouw Kahoot-account. Klik als laatste stap op Save. Kahoot is nu gekoppeld aan jouw team. Vragen maar!

    

   Teams

   Nieuw bestand toevoegen

   Samen met meerdere personen aan één bestand werken? Via Teams kunnen jij en jouw collega’s samenwerken aan één versie van een document. Ga in de Microsoft Teams-omgeving naar Teams en kies het team waarmee je het document wilt gaan gebruiken. Klik op Bestanden en kies Nieuw, kies daarna de gewenste applicatie en je kunt met jouw team in hetzelfde document aan de slag.

    

   Modus samen
   Teams

   Modus samen

   Wil je jouw Teams-vergadering een stuk leuker maken en het gevoel hebben alsof je toch een beetje samen bent? Microsoft Teams heeft de ‘samen modus’ gemaakt, waardoor je een virtuele ruimte kunt delen wanneer je met 5 of meer mensen in een vergadering zit. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden. Kies hier voor de functie Modus samen. Kies een ruimte die jij passend vindt en de vergadering is gelijk een stuk leuker!

    

   Vergadering beëindigen
   Teams

   Vergadering beëindigen

   Wil je niet alleen zelf een Teams-vergadering verlaten, maar deze tegelijk voor iedereen beëindigen? Klik op het pijltje naast ‘Verlaten’ en kies voor Vergadering beëindigen om de vergadering in een keer te stoppen. Zo weet je zeker dat iedereen de vergadering heeft verlaten.

    

   Door presentatie bladeren
   Teams

   Door presentatie bladeren

   Ben je jouw presentatie aan het delen, maar wil je niet dat de deelnemers aan de vergadering door de presentatie kunnen navigeren? Klik dan naast ‘Presentatie stoppen’ op het Oog-icoontje om te voorkomen dat deelnemers dat zelf gaan doen. Dan worden ze ook niet afgeleid van jouw verhaal.

    

   Teams

   Modus samen

   Wil je jouw Teams-vergadering een stuk leuker maken en het gevoel hebben alsof je toch een beetje samen bent? Microsoft Teams heeft de ‘samen modus’ gemaakt, waardoor je een virtuele ruimte kunt delen wanneer je met 5 of meer mensen in een vergadering zit. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden. Kies hier voor de functie Modus samen. Kies een ruimte die jij passend vindt en de vergadering is gelijk een stuk leuker!

    

   Teams

   Vergadering beëindigen

   Wil je niet alleen zelf een Teams-vergadering verlaten, maar deze tegelijk voor iedereen beëindigen? Klik op het pijltje naast ‘Verlaten’ en kies voor Vergadering beëindigen om de vergadering in een keer te stoppen. Zo weet je zeker dat iedereen de vergadering heeft verlaten.

    

   Teams

   Door presentatie bladeren

   Ben je jouw presentatie aan het delen, maar wil je niet dat de deelnemers aan de vergadering door de presentatie kunnen navigeren? Klik dan naast ‘Presentatie stoppen’ op het Oog-icoontje om te voorkomen dat deelnemers dat zelf gaan doen. Dan worden ze ook niet afgeleid van jouw verhaal.

    

   Nieuwe achtergrond toevoegen
   Teams

   Nieuwe achtergrond toevoegen

   Wil je jouw eigen achtergrond kunnen kiezen tijdens een Microsoft Teams-vergadering, ongeacht waar je bent? Voeg een afbeelding of wallpaper naar keus toe aan jouw bibliotheek. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden. Als je in dit venster kiest voor Achtergrondeffecten toepassen kun je bij + Nieuwe toevoegen een achtergrond vanuit jouw eigen afbeeldingen kiezen. Zo kun je ondanks dat je thuiswerkt toch het gevoel hebben dat je op een bruisend kantoor zit net als ‘vroeger’.

    

   Beeldscherm delen
   Teams

   Beeldscherm delen

   Wil je tijdens een online vergadering een presentatie houden voor je collega’s? In Teams is het een fluitje van een cent om een PowerPointpresentatie live aan je collega’s te laten zien. Wanneer je bezig bent met een videomeeting, druk je rechtsbovenin op het icoontje met het vierkantje en het pijltje naar boven. Wanneer je hierop drukt, kun je kiezen welk scherm je wilt delen met je collega’s. Wanneer je een scherm hebt gekozen, zien de collega’s in het videogesprek jouw scherm direct in beeld verschijnen. Maar let op: wil je een video met geluid in je presentatie laten zien? Zorg er dan voor dat je jouw systeemaudio ook deelt tijdens de presentatie. Dat doe je door tijdens het kiezen van een bepaald scherm een vinkje te zetten bij Systeemaudio, en daarna het venster te kiezen dat je wilt delen.

    

   Live reacties
   Teams

   Live reacties

   Heeft iemand in jouw Teams-vergadering wel een applausje verdiend of wil je gewoon laten zien hoe goed je de vergadering vond gaan? Door op het blije mannetje met de hand omhoog te gaan staan kun je met een Duim, Hartje, Applaus of Lachebekje laten weten wat je ervan vond!

    

   Teams

   Nieuwe achtergrond toevoegen

   Wil je jouw eigen achtergrond kunnen kiezen tijdens een Microsoft Teams-vergadering, ongeacht waar je bent? Voeg een afbeelding of wallpaper naar keus toe aan jouw bibliotheek. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden. Als je in dit venster kiest voor Achtergrondeffecten toepassen kun je bij + Nieuwe toevoegen een achtergrond vanuit jouw eigen afbeeldingen kiezen. Zo kun je ondanks dat je thuiswerkt toch het gevoel hebben dat je op een bruisend kantoor zit net als ‘vroeger’.

    

   Teams

   Beeldscherm delen

   Wil je tijdens een online vergadering een presentatie houden voor je collega’s? In Teams is het een fluitje van een cent om een PowerPointpresentatie live aan je collega’s te laten zien. Wanneer je bezig bent met een videomeeting, druk je rechtsbovenin op het icoontje met het vierkantje en het pijltje naar boven. Wanneer je hierop drukt, kun je kiezen welk scherm je wilt delen met je collega’s. Wanneer je een scherm hebt gekozen, zien de collega’s in het videogesprek jouw scherm direct in beeld verschijnen. Maar let op: wil je een video met geluid in je presentatie laten zien? Zorg er dan voor dat je jouw systeemaudio ook deelt tijdens de presentatie. Dat doe je door tijdens het kiezen van een bepaald scherm een vinkje te zetten bij Systeemaudio, en daarna het venster te kiezen dat je wilt delen.

    

   Teams

   Live reacties

   Heeft iemand in jouw Teams-vergadering wel een applausje verdiend of wil je gewoon laten zien hoe goed je de vergadering vond gaan? Door op het blije mannetje met de hand omhoog te gaan staan kun je met een Duim, Hartje, Applaus of Lachebekje laten weten wat je ervan vond!

    

   Inkomende video uitschakelen
   Teams

   Inkomende video uitschakelen

   Zit je in een belangrijke meeting of wil je simpelweg even niet gestoord worden tijdens jouw Teams-vergadering? Dan kun je inkomende oproepen simpelweg even uitschakelen. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden. Klik vervolgens onderaan op Inkomende video uitschakelen. Je kunt nu niet meer gebeld worden en ongestoord (verder) vergaderen.

    

   Aparte vergaderruimten maken
   Teams

   Aparte vergaderruimten maken

   Is het tijdens een Teams-vergadering even handig wanneer kleinere groepen even met elkaar kunnen overleggen? Teams heeft nu de optie om meerdere vergaderruimtes binnen een vergadering te creëren. Ga bovenin naar Aparte vergaderruimten om in het menu te komen en kies vervolgens het Aantal vergaderruimten dat je nodig hebt. Kies Handmatig om zelf toe te wijzen welke personen in welke vergaderruimte bij elkaar aanschuiven.

    

   Notities maken
   Teams

   Notities maken

   Vind je het fijn om tijdens een Teams-vergadering mee te typen zodat je jouw aantekeningen later nog een keer terug kunt lezen? Je kunt nu notities maken bij een vergadering en deze direct binnen jouw team opslaan. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden, klik vervolgens op Notities bij vergadering -> Notities maken.

    

   Teams

   Inkomende video uitschakelen

   Zit je in een belangrijke meeting of wil je simpelweg even niet gestoord worden tijdens jouw Teams-vergadering? Dan kun je inkomende oproepen simpelweg even uitschakelen. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden. Klik vervolgens onderaan op Inkomende video uitschakelen. Je kunt nu niet meer gebeld worden en ongestoord (verder) vergaderen.

    

   Teams

   Aparte vergaderruimten maken

   Is het tijdens een Teams-vergadering even handig wanneer kleinere groepen even met elkaar kunnen overleggen? Teams heeft nu de optie om meerdere vergaderruimtes binnen een vergadering te creëren. Ga bovenin naar Aparte vergaderruimten om in het menu te komen en kies vervolgens het Aantal vergaderruimten dat je nodig hebt. Kies Handmatig om zelf toe te wijzen welke personen in welke vergaderruimte bij elkaar aanschuiven.

    

   Teams

   Notities maken

   Vind je het fijn om tijdens een Teams-vergadering mee te typen zodat je jouw aantekeningen later nog een keer terug kunt lezen? Je kunt nu notities maken bij een vergadering en deze direct binnen jouw team opslaan. Druk in de vergadering rechtsboven in het scherm op de drie puntjes. Er verschijnt nu een venster met een aantal extra mogelijkheden, klik vervolgens op Notities bij vergadering -> Notities maken.

    

    de Maand van Avantage

    Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken