Steeds weer dezelfde gegevens in verschillende systemen invoeren. Het kost tijd, het is frustrerend, de kans op foutieve invoer neemt toe en het is nergens voor nodig. Met Single Point of Input voer je gegevens eenmalig in. Wij zorgen ervoor dat de informatie tussen verschillende systemen wordt uitgewisseld.

Eén keer invoeren,
overal verwerkt.

Accurate èn actuele
klantgegevens.

Altijd verhoging van
de productiviteit.

We sluiten alle bedrijfssystemen op elkaar aan. De data in de systemen worden onderling gesynchroniseerd. Zo brengen wij het aantal invoerhandelingen fors terug. Bovendien voorkomen we daarmee systeemvervuiling. Als gegevens foutloos worden ingevoerd, zijn die altijd accuraat en actueel.

 

Combineren met single point of input

In combinatie met onze oplossingen Rapportages en mijn.avantage.nl levert Single Point of Input een overzichtelijk dashboard op. Daarop kunnen gebruikers snel benodigde informatie raadplegen, analyseren en omzetten in acties.

Eén keer gegevens invoeren en klaar. De informatie wordt direct tussen de systemen uitgewisseld en is meteen overal toegankelijk.

Snel en productief

De gegevens die centraal worden ingevoerd, zijn in alle bedrijfssystemen direct up-to-date en meteen toegankelijk. Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de input en verwerking van data, besparen daardoor veel tijd en kunnen zich concentreren op hun kerntaken of breder worden ingezet. Hoe dan ook gaat de productiviteit omhoog.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Advies

  • Inhoudelijk advies vanuit IT- èn branchekennis.
  • Ondersteuning op basis van actuele knowhow.
  • Brede kijk op passende bedrijfsoplossingen.

ERP

  • Efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen.
  • Lagere voorraadkosten, hogere servicegraad.
  • Klanten worden beter en sneller bediend.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20