Maximale productiviteit, kostenbeheersing, tevreden klanten. Drie pijlers waarop een organisatie moet rusten om succesvol te zijn. Geautomatiseerde bedrijfsprocessen zijn daarbij een welkome ondersteuning. Zeker wanneer die aanwijsbaar bijdragen aan een optimaal bedrijfsresultaat.

Efficiënte inrichting
van bedrijfsprocessen.

Lagere voorraadkosten,
hogere servicegraad.

Klanten worden beter
en sneller bediend.

Enterprise Resource Planning noemen wij Enterprise Resource Management. Het gaat namelijk niet alleen om het plannen, het gaat ook (en vooral) om het managen van resources. Met onze ERM-oplossingen zorgen wij ervoor dat een organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler presteert. De bedrijfsprocessen lopen soepeler, de doorlooptijd van orders wordt verkort, de voorraadkosten dalen, er wordt klantgerichter gewerkt en de servicegraad gaat omhoog. En alles in één keer.

Op maat

De omvang van een organisatie en de branche waarin die opereert, zijn bepalend voor de oplossingen die wij aanbieden. Die stellen we op maat samen uit verschillende modules. Welke processen wel of niet geautomatiseerd worden, is een kwestie van keuzes maken. Gefaseerde implementatie behoort ook tot de mogelijkheden.

De bedrijfsprocessen lopen soepeler, de voorraadkosten dalen en er wordt klant- en servicegerichter gewerkt. Alles in één keer.

Meer rendement van ERP

Door vitale bedrijfsprocessen in een organisatie te automatiseren, kunnen klanten beter en sneller worden bediend. Door ERM te koppelen aan andere bedrijfssystemen, krijgen managementrapportages meer inhoud. Dat maakt het mogelijk om een hoger rendement te behalen.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Single Point of Input

  • Eén keer invoeren, overal verwerkt.
  • Accurate èn actuele klantgegevens.
  • Altijd verhoging van de productiviteit.

Advies

  • Inhoudelijk advies vanuit IT- èn branchekennis.
  • Ondersteuning op basis van actuele knowhow.
  • Brede kijk op passende bedrijfsoplossingen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20