plan een training in,
bekijk de mogelijkheden

plan een training in, bekijk de mogelijkheden

Jouw medewerkers gebruiken dagelijks een of meerdere Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Outlook en Teams. Deze applicaties barsten van de slimme mogelijkheden en functionaliteiten. Het is alleen best lastig om alle mogelijkheden te ontdekken en de juiste handigheidjes onder de knie te krijgen. Wil jij dat jouw medewerkers Microsoft 365 optimaal benutten? In onze interactieve trainingen bespreken we de functionaliteiten en geven we handige tips en tricks. 

Interactieve trainingen 

In onze trainingen gaan we aan de slag met verschillende onderdelen van het Microsoft 365-platform. Werkt jouw organisatie met Microsoft 365? Dan zijn deze trainingen geschikt voor jou! Denk aan SharePoint, OneDrive, Teams, OneNote en Outlook. In elke training bespreken we een specifieke applicatie. We leggen uit hoe je die applicatie het beste kunt gebruiken en we geven je handige tips en tricks die het werken met Microsoft 365 prettiger maken. 

Leren door te doen

Kennis opdoen is één. Toepassen van de opgedane kennis is twee. Daarom bevatten de trainingen een aantal praktische doe-oefeningen om de belangrijkste functionaliteiten onder de knie te krijgen. Zo raken jouw medewerkers ermee vertrouwd en kunnen ze die makkelijker gebruiken. Daarnaast krijgen ze uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen, zowel tijdens als na de training, die daardoor interactief wordt. Op die manier halen jouw medewerkers het maximale uit hun training. 

Microsoft 365 trainingen

Microsoft OneDrive, Teams en SharePoint

Is jouw organisatie overgestapt naar de Microsoft 365-omgeving? Dan hebben jouw medewerkers veel te maken met applicaties als OneDrive, Teams en SharePoint.

Microsoft Outlook

De kans is groot dat je medewerkers regelmatig gebruik maken van Outlook. Deze applicatie is wereldwijd een van de beste en meest populaire mailoplossingen. Leer meer over de slimmigheidjes in deze applicatie.

Microsoft OneNote

Met Microsoft OneNote beschik je over een reuzehandig kladblok waarin je aantekeningen kunt maken en ideeën kunt opschrijven. Jammer genoeg weten veel mensen niet hoe ze OneNote optimaal kunnen gebruiken.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is niet meer weg te denken binnen organisaties. Naast het (video)bellen kan Teams voor nog veel meer zaken worden ingezet. Denk aan mogelijkheden voor documentenopslag, chatten en toevoegen van applicaties.

Praktische informatie

De trainingen worden zowel op locatie als op afstand (via Microsoft Teams) verzorgd. Wij geven de voorkeur aan trainingen op locatie omdat die meer interactie hebben. Bij trainingen op locatie berekenen wij wel voorrijkosten. Je kunt met maximaal 12 personen deelnemen aan een training. De kosten voor de training bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW en eventuele voorrijkosten). Zorg ervoor dat alle medewerkers tijdens de training een laptop ter beschikking hebben om de oefeningen uit te kunnen voeren.

Ben jij geïnteresseerd in (een van) onze trainingen? Maak je keuze en David neemt snel contact met je op!

  Wij zijn Avantage

  SINDS 1990

  800+ KLANTEN

  202 COLLEGA’S

  ROTTERDAM EN ALPHEN A/D RIJN

  FINANCIEEL
  GEZOND

  ISO 9001
  ISO 27001
  NEN 7510
  ISAE 3402

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud