Een IT-omgeving met een portal dat altijd en overal voor iedereen op elk device toegankelijk is. Eén keer inloggen en alle benodigde applicaties, documenten en rapportages zijn meteen beschikbaar. Zou dat niet ideaal zijn? Wij vinden van wel. Daarom hebben wij die oplossing in huis.

Direct toegang tot apps,
bestanden en rapportages
.

Status van relevante
KPI’s meteen in beeld.

Overzicht van agenda’s,
taken en bedrijfsnieuws.

Wanneer je bij GO inlogt, staan geselecteerde Office 365 applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint direct tot je beschikking; aangevuld met specifieke bedrijfsapplicaties die jouw organisatie gebruikt. Bovendien zie je meteen de status van de KPI’s van jouw organisatie; net als relevant bedrijfsnieuws, agenda’s en taken. Daarmee heb je voortdurend actueel inzicht in de bedrijfsmatige stand van zaken. Dat vereenvoudigt het nemen van zakelijk gefundeerde besluiten.

GO werkt simpel

De uitvoering van de besluiten kan direct worden ingepland én gecommuniceerd met medewerkers die de uitvoering voor hun rekening nemen. Met GO bepaal je in een handomdraai welke rechten en rollen medewerkers in het gebruik van applicaties en andere toepassingen krijgen. Dat maakt het zowel voor IT-beheerders als gebruikers erg overzichtelijk.

“GO laat niet alleen de actuele status van onze KPI’s zien. Ook de agenda’s en taken komen meteen goed in beeld.

Persoonlijke digitale assistent

Gebruikers krijgen met één muisklik toegang tot direct bruikbare applicaties, (gedeelde) bestanden en rapportages. De door de organisatie vastgestelde KPI’s en de status daarvan worden prominent op het scherm getoond. Agenda’s, taken en bedrijfsnieuws komen ook prompt in beeld. Je kunt overal meteen mee aan de slag. GO faciliteert jouw productiviteit als de beste persoonlijke digitale assistent die je je maar kunt wensen.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Single Sign On

 • Eén keer inloggen,meteen overal toegang.
 • Gebruik(er)svriendelijken gegarandeerd veilig.
 • Minder kans op kwijtraken inlogcombinaties.

Rapportages

 • Op elk moment, op elke locatie, op elk device.
 • Efficiënte dataverzameling, overzichtelijk in beeld.
 • Meer dan 70 soorten KPI’s gebundeld in 1 systeem.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

  x

  JOBS 20

  JOBS 20