Niemand staat er bij stil hoe nutsvoorzieningen worden geregeld. Die moeten het gewoon doen, zonder problemen. Dat geldt ook voor IT en het moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Je wilt niet op elke plek met verschillende wachtwoorden inloggen. Je wilt ook niet te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Gemak dient de mens.

Daarom hebben wij slimme oplossingen ontwikkeld, die de toegang tot IT-middelen heel eenvoudig maken. Bovendien zorgen we ervoor dat het beeldscherm er op elk device, waar je ook inlogt, hetzelfde uitziet. Dat is een enorme verbetering voor elke gebruiker, die dankzij diezelfde oplossingen ook nog eens snel toegang krijgt tot alle noodzakelijke informatie en apps.

Direct aan de slag

De inrichting van de oplossingen is volledig gebaseerd op de behoefte van de organisatie en de branche waarin die actief is. Zo creëren we voor iedereen een IT-omgeving op maat, die altijd overal toegankelijk is en er steeds hetzelfde uitziet. Jij en je medewerkers kunnen direct aan de slag; waar je maar wilt, op de manier die je gewend bent. Comfortabel en (niet te vergeten) uiterst productief.

Single Sign-on

 • Eén keer inloggen,meteen overal toegang.
 • Gebruik(er)svriendelijken gegarandeerd veilig.
 • Minder kans op kwijtraken inlogcombinaties.

GO

 • Status van jouw KPI’s meteen in beeld.
 • Overzicht van agenda’s, taken en bedrijfsnieuws.
 • Direct toegang tot intranet, documenten en workflows.

Simpel

Bij Avantage vertalen we ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waarmee je productiever kunt werken. Die hebben we ondergebracht in acht logische focusgebieden. Kies zelf waar je meer over wilt weten.

Moderne Werkplek
De basis op orde
Communicatie en telefonie
De noodzakelijke spullen
Moderne servicedesk
Adoptie en trainingen

Moderne Werkplek

Zeker nu thuiswerken de gewoonste zaak van de wereld is geworden, is een moderne online werkplek onmisbaar. Dan kun je verbonden zijn met collega’s, klanten en leveranciers en net zo communiceren en samenwerken alsof je in dezelfde ruimte bent.

Dat gaat nog beter met GO, een online werkplek waarin Office 365 volledig is geïntegreerd en die voor jou altijd en overal toegankelijk is, met welk device je ook werkt. Ongeacht de rol die je in een organisatie vervult, beschik je met GO in één keer over alle up-to-date applicaties, informatie en inzichten om veilig en productief (samen) te werken én tijdwinst te boeken. GO is voor iedereen die toe is aan sneller én slimmer (en dus productiever) werken. Daarbij kun je ook nog eens gebruik maken van onze online hulp en service; een uitgebreid e-learning platform en/of het selfservice portal.

Waarom GO? Daarom:
• Optimale samenwerking
• Op elk device te gebruiken
• Online hulp en service
• Veilig en betrouwbaar
• Altijd en overal toegankelijk
• Office 365 integratie

De basis op orde

Natuurlijk moet de basis goed zijn. Denk aan jouw interne netwerk, fatsoenlijke WiFi, een snelle en veilige internetverbinding en adequate back-up van je bestanden. Daarnaast moeten jouw applicaties op een betrouwbaar platform draaien en moeten documenten en andere bestanden centraal met de juiste rechten benaderbaar zijn. Veiligheid en beschikbaarheid zijn daarbij twee belangrijke randvoorwaarden.

Of je alles in de cloud kunt doen of (deels) een eigen dedicated server nodig hebt, bepalen we aan de hand van een standaard inventarisatie. We hebben hoe dan ook alle daarvoor benodigde diensten in huis en kunnen snel bepalen wat optimaal aansluit bij jouw behoefte. Zaken die bij zo’n inventarisatie in elk geval aan bod komen, zijn:

• Serverplatform
• Security
• Back-up
• Firewall
• Spam & Virus scan
• MultiFactor Authenticatie
• Verbindingen (Glasvezel, (A)DSL)

Communicatie en telefonie

We ervaren allemaal dat we chatten en videobellen steeds vaker gebruiken als alternatief voor traditionele telefoongesprekken (vast en mobiel). In Office 365 zijn chatten en videobellen standaard mogelijk en we verwachten dat de traditionele telefoniefunctionaliteit daarin ook geïntegreerd wordt. Alleen maken we tot dat moment nog steeds gebruik van de traditionele vaste en mobiele telefoon. Het is dus toch wel handig om voor een communicatieplatform te kiezen dat daar optimaal in voorziet.

We hebben voor jou een uitstekend communicatiepakket waarmee we jouw telefonisch verkeer (vast én mobiel) goed kunnen inrichten en faciliteren. Daarbij gaat het niet alleen om bellen en gebeld worden, maar ook om integratie van applicaties die jou relevante informatie geven over de persoon of organisatie met wie je contact hebt. Denk aan een CRM-applicatie die gekoppeld is, waardoor je direct de naam en functie van de contactpersoon in beeld ziet.

• Telefooncentrale in de Cloud
• Vast-mobiel integratie
• Verschillende apparaten
• CRM-integratie
• Veel extra opties beschikbaar

De noodzakelijke spullen

Wanneer je op je productiefst in een veilige IT-omgeving kunt werken, wil je natuurlijk ook de apparatuur hebben waarmee je daar het beste gebruik van kunt maken. Per slot van rekening moet je ook nog ergens op of mee kunnen werken. Onze specialisten kunnen jou exact vertellen welke laptop of PC past bij jouw wensen en budget. Daarbij kun je gebruik maken van onze DaaS-dienst.

DaaS staat voor Device as a Service. Dat betekent niet alleen dat we devices beschikbaar stellen in een prijs per maand model. Wij kijken nog een stukje verder. In het DaaS-model moet het ook nog eens veilig te gebruiken zijn en de gebruiker minstens ondersteunen met beveiligde opslagfaciliteiten en adequate back-ups. Accessoires en verdere service maken ook deel uit van ons standaardpakket dat eenvoudig door de gebruiker geüpgraded of gedowngraded kan worden. Uiteraard kun je bij ons terecht voor laptops en pc’s, maar we leveren ook zaken als printers, scanners en andere randapparatuur die jij nodig hebt om je werk probleemloos te kunnen doen.

• Laptops & pc’s
• Monitoren
• Printers & scanners
• Routers & firewalls
• WiFi Access Points

Moderne servicedesk

Om het beste beheer en de beste ondersteuning te kunnen bieden, brengen we onze klanten onder in klantenteams. In welk team jij bij ons thuishoort, hangt af van verschillende factoren, waaronder de aard, omvang en complexiteit en branche van jouw organisatie. Elk team, bestaande uit IT-specialisten met complementaire kennis en ervaring, bedient een gelijksoortige groep klanten. Bij ons heb je op werkdagen tijdens kantooruren altijd een vast aanspreekpunt waaraan je maar één keer hoeft uit te leggen wat er speelt. Het team weet wie je bent en waar je het over hebt.

Tegelijk kun je veel zaken zelf oplossen met onze moderne online servicedesk, GO Online Service. Daar vind je onder meer een chatbot functionaliteit die de meest gestelde vragen kan beantwoorden, FAQ’s, tips en tricks voor Office 365 en een aantal compacte e-learning modules met praktische handreikingen om toepassingen optimaal te benutten. Zie de moderne servicedesk maar als een online voorportaal waar veel antwoorden al te vinden zijn. Je kunt daar ook storingsmeldingen doen, waarbij je zicht houdt op de status van jouw melding. Daarnaast blijft onze fysieke servicedesk natuurlijk ook gewoon tot je beschikking. Op die manier heb je zelf in de hand hoe je het best geholpen wordt.

Adoptie en trainingen

Nieuwe applicaties installeren en nieuwe functionaliteiten aanzetten is niet zo ingewikkeld. Alleen; hoe gebruik je die optimaal? Wij helpen je graag om beschikbare technologie om te zetten in praktische IT-oplossingen die jou helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. De succesvolle implementatie daarvan valt of staat met de mate waarin de betreffende oplossing door jou en jouw medewerkers wordt geadopteerd. Wanneer dat proces goed wordt begeleid, is de kans maar liefst 6 keer groter dat jij je bedrijfsdoelstellingen daarmee behaalt.

Wist je bijvoorbeeld dat Office 365 naast Word, Excel, PowerPoint en Outlook nog 18 tools heeft waarmee je heel veel zaken efficiënter kunt inrichten en de onderlinge samenwerking sterk kunt verbeteren? Het is dan wel zaak om te weten hoe je dat optimaal voor elkaar krijgt. Aan de hand van een doordacht traject helpen wij je met de adoptie van technologie - onder meer met (online) gebruikerstrainingen - waardoor je het onderste uit de kan van je investeringen haalt en tevreden eindgebruikers krijgt, die het hoogste rendement uit de applicaties weten te halen. Een paar voorbeelden van gebruikerstrainingen zijn: • Office 365 adoptie • Basis SharePoint • Microsoft Teams • Basis Power BI

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken