De afgelopen jaren is onze manier van werken ingrijpend veranderd. Niet alleen door alle digitale middelen die we de afgelopen decennia voorgeschoteld hebben gekregen. Ook de manier waarop we als collega’s onderling met elkaar samenwerken is drastisch gewijzigd. Vroeger werkte je een hele dag lang aan hetzelfde bureau. Je deed je eigen taken en wist nauwelijks waar je andere collega’s mee bezig waren. Dat is vandaag de dag wel anders. Om als team een mooie prestatie te behalen, is samenwerking op dit moment belangrijker dan ooit. Daarin speelt de cloud een bijzonder voorname rol.

Om altijd en overal samen te kunnen werken is de cloud een eerste vereiste. In die cloud is Office 365 het ideale pakket om de productiviteit in jouw organisatie een serieuze boost te geven. Allereerst is Office 365 uitgerust met geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Daardoor blijven gevoelige data van jouw externe en interne relaties veilig achter slot en grendel. En met Office 365 kun je op elk apparaat – pc, laptop, tablet en smartphone – en op alle locaties met een veilige internetverbinding de jou bekende Microsoft Office applicaties, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint, gebruiken. Dankzij Office 365 kun je wanneer en waar je maar wilt online samenwerken in teamverband. Niet alleen met collega’s in jouw team, maar als je wilt ook met externe partijen.

Optimaliseren

Wat daarnaast geweldig bijdraagt aan productiever samenwerken is de beschikbaarheid van relevante gegevens en het gemak waarmee je erbij kunt. Daar bestaat een fantastische oplossing voor: GO. Dat is een online startportal waarop je maar één keer hoeft in te loggen en vanaf één centrale plek meteen van start kunt gaan met Office 365-applicaties en voor jou relevante bedrijfstoepassingen. Je kunt direct bij alle documenten, rapportages en andere voor jouw rol interessante informatie. Je krijgt ook de actuele status van voor jou belangrijke KPI’s te zien en je kunt eigen toepassingen, zoals intranet via SharePoint, een smoelenboek of een evenementenagenda toevoegen. Zo beschik je altijd en overal over alle gegevens die je nodig hebt om de samenwerking te optimaliseren.

Inschrijven

Dit digitale spreekuur heeft plaatsgevonden op 23 mei. Inschrijven is dus helaas niet meer mogelijk. Je vindt hier een overzicht van onze andere spreekuren. Wie weet zit daar iets voor je tussen? En als je toch meer wilt weten over productiever samenwerken, kun je ons tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereiken via 088-2351235. We helpen je graag verder!

x

JOBS 20

JOBS 20