Hoe krijg je het voor elkaar om altijd en overal op je pc, laptop, tablet of smartphone te kunnen werken en de beschikking te hebben over alle applicaties, documenten, informatie en inzichten die je nodig hebt om productief te werken? Je hebt alleen een veilige internetverbinding nodig. En GO, een door ons ontwikkeld online startportal waarmee je minstens 30 minuten tijdwinst per werkdag boekt.

Om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen, is een moderne werkplek onmisbaar. Daarom nemen we jou in een inloopsessie van één uur mee in onze visie op de werkplek van de toekomst die op verschillende rollen gebaseerd kan worden. We vertellen hoe we jou kunnen helpen met de transitie naar de moderne werkplek en we delen eigen ervaringen uit onze reis naar productiever werken, dat we steeds vaker Werken Met (een) Voorsprong noemen. Wat we daar precies mee bedoelen, lichten we graag toe in ons hoofdkantoor aan de Blaak in Rotterdam, waar we zowel in onze fysieke werkomgeving als bij de inrichting van onze werkplekken aan de hand van de 7 O’s optimaal rekening hebben gehouden met de eisen die aan het moderne werken worden gesteld.

Benieuwd? Kies dan uit een van de mogelijkheden hieronder en laat je inspireren. Wij kunnen in elk geval niet meer zonder GO!


x

JOBS 13

JOBS 13