In mei en juni houden we een aantal Office 365 inspiratiesessies op ons kantoor in hartje Rotterdam. Office 365? Dat is toch gewoon Word, Excel, Outlook en PowerPoint? Ja en nee. Ja, die applicaties zijn onderdeel van Office 365. Maar het steeds populairder wordende online softwarepakket heeft nog 22 andere applicaties die de productiviteit danig kunnen verhogen. Daar vertellen we graag meer over. Al was het alleen maar om jou (nog) meer uit Office 365 te laten halen. Tenslotte heb je alle ingrediënten al in huis.

Doordat je met Office 365 jouw on-premise omgeving naar de cloud migreert, creëer je om te beginnen een moderne werkplek die je op elk moment van de dag (of nacht) kunt gebruiken. Hoe je die zo effectief mogelijk kunt benutten, is een van de thema’s van de sessie. Een ander thema is de vindbaarheid van informatie. Daarbij gaat het niet alleen om het snel terugvinden van je eigen documenten. Je hoeft namelijk ook niet meer te zoeken naar standaardwerken zoals kwaliteitshandboeken, een huishoudelijk reglement of leveringsvoorwaarden. Interne communicatie via intranet en het vinden van collega’s komen ook aan bod.

Meer...

Je weet intussen dat je met Office 365 altijd en overal gebruik kunt maken van de diensten die bij Office 365 horen. Maar dat geldt net zo hard voor altijd en overal samenwerken en online kennis delen. Het maakt niet uit waar je bent, zolang internet het maar doet. Daarmee is het ook heel eenvoudig om effectief te communiceren door online met een of meer collega’s – al dan niet in beeld – te chatten met een of meer collega’s. Zo kun je enorm doeltreffend vergaderen zonder in dezelfde ruimte bij elkaar te zitten. Samenwerken en communiceren worden tijdens een sessie uitgebreid toegelicht.

En nóg meer...

Natuurlijk vertellen we ook het een en ander over veilig werken. Items als informatiebeveiliging, veilig inloggen en een (fysiek) veilige werkplek zijn enkele elementen waar we dit thema aan ophangen. Daarna weet je zeker dat je je over de veiligheid van Office 365 geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast geven we aan hoe je Office 365 voor jou kunt laten werken om stuurinformatie te genereren waarmee je sneller gefundeerde besluiten voor een gezonde toekomst van jouw organisatie kunt nemen. De inzichten op basis van data uit bedrijfsapplicaties en systemen krijg je ook nog eens overzichtelijk gepresenteerd.

Ben je benieuwd hoe je veel meer uit Office 365 kunt halen dan je misschien dacht? Schrijf je dan snel in voor een van de inspiratiesessies in mei of juni. De data vind je hieronder. Ben je erbij? Wij in elk geval wel!


x

JOBS 16

JOBS 16