laat je inspireren:
alle spreekuren van 2020

Voor ons staat alles wat we doen in het teken van het verhogen van de productiviteit bij onze klanten. Daarin onderscheiden we zes deelthema’s waaraan we in de eerste helft van 2020 extra aandacht besteden. Van januari tot en met juni komen alle onderwerpen uitgebreid aan bod tijdens maandelijkse inloopspreekuren (die we ook wel inspiratiesessies noemen). Zie je een item waarvoor je meer dan gemiddelde belangstelling hebt? Schrijf je dan direct in voor een van de data, zodat je verzekerd bent van een plekje op de voorste rij.

    

16 & 21 januari – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Vindbaarheid van informatie

Tijdens het spreekuur wordt duidelijk hoe slimme oplossingen in de cloud een belangrijke rol spelen in het zoeken en vinden van informatie. Met de juiste opslagdiscipline, door geavanceerde zoekfuncties en versiebeheer kunnen klanten uren tijdwinst per week boeken. Daardoor kunnen ze veel productiever werken.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

11 & 13 februari – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Veilig werken

Veilig werken is meer dan werken op een veilig device (dat veilig blijft) via een veilige internetverbinding. Het heeft ook te maken met het veiligheidsbewustzijn van gebruikers. Zij moeten zich in elk geval bewust zijn van de digitale gevaren. Een veilige IT-omgeving is eveneens van groot belang. Dat is de kern van dit spreekuur.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

     

19 & 26 maart – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Efficiënt communiceren

Hoe sneller en eenvoudiger je kennis kunt delen, hoe sterker de organisatie als geheel is. Het is dus zaak om te zoeken naar manieren om zo efficiënt mogelijk te communiceren, zonder de effectiviteit van het proces uit het oog te verliezen. Het gaat tenslotte om de productiviteit. Duidelijk verhaal toch? 🙂

        

21 & 23 april – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Moderne werkplek

Medewerkers hebben buiten een moderne werkplek met digitale hulpmiddelen (en een fatsoenlijk salaris) vaak het meest behoefte aan de vrijheid om hun werk te doen op een manier die het beste bij hen past. Dat kun je niet faciliteren met een traditionele IT-infrastructuur, maar wel in de cloud. GO, GO, GO!

 

19 & 26 mei – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Slimme business inzichten

In elke organisatie neemt de hoeveelheid data (uit verschillende bronnen) toe, terwijl de tijd voor besluitvorming alleen maar afneemt. Als je daar niets aan doet, wordt de ‘business intelligence kloof’ steeds groter. De kunst is om data constructief te gebruiken voor snelle en doeltreffende beslissingen. Power BI en (jawel) GO!

    

23 & 25 juni – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Overal samenwerken

In elke organisatie wordt continu gezocht naar betere samenwerking en kennisdeling, om de dienstverlening te (blijven) verbeteren. In feite gaat het dan om een matrixstructuur die afdelingen vanuit verschillende invalshoeken met elkaar verbindt. Daarbij is de grote uitdaging om vervuiling van informatie te voorkomen. En zo zijn er nog wel wat dingen; zoals Teams, SharePoint en (daar is ‘ie weer) GO.

x

JOBS 20

JOBS 20