laat je inspireren:
alle spreekuren van 2020

Voor ons staat alles wat we doen in het teken van het verhogen van de productiviteit bij onze klanten. Daarin onderscheiden we zes deelthema’s waaraan we in de eerste helft van 2020 extra aandacht besteden. Van januari tot en met juni komen alle onderwerpen uitgebreid aan bod tijdens maandelijkse inloopspreekuren (die we ook wel inspiratiesessies noemen). Zie je een item waarvoor je meer dan gemiddelde belangstelling hebt? Schrijf je dan direct in voor een van de data, zodat je verzekerd bent van een plekje op de voorste rij.

    

16 & 21 januari – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Vindbaarheid van informatie

Tijdens het spreekuur wordt duidelijk hoe slimme oplossingen in de cloud een belangrijke rol spelen in het zoeken en vinden van informatie. Met de juiste opslagdiscipline, door geavanceerde zoekfuncties en versiebeheer kunnen klanten uren tijdwinst per week boeken. Daardoor kunnen ze veel productiever werken.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

11 & 13 februari – 15:30 tot 17:00 – Blaak, Rotterdam

Spreekuur Veilig werken

Veilig werken is meer dan werken op een veilig device (dat veilig blijft) via een veilige internetverbinding. Het heeft ook te maken met het veiligheidsbewustzijn van gebruikers. Zij moeten zich in elk geval bewust zijn van de digitale gevaren. Een veilige IT-omgeving is eveneens van groot belang. Dat is de kern van dit spreekuur.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Ingelast: 27 maart en 31 maart – 09:30 tot 10:30 – via Microsoft Teams

Thuis in Teams Training

Om thuis- en kantoorwerkers met Microsoft Teams op weg te helpen, houden we digitale inlogspreekuren. Je kunt op vrijdag 27 of dinsdag 31 maart om 09.30 uur kosteloos bij ons terecht om je Teams in een rap tempo eigen te maken. Zo helpen we jou om zo productief mogelijk op afstand samen te werken met jouw collega’s.

     

26 maart – 15:30 tot 17:00 – via Microsoft Teams

Spreekuur Efficiënt communiceren

Hoe sneller en eenvoudiger je kennis kunt delen, hoe sterker de organisatie als geheel is. Het is dus zaak om te zoeken naar manieren om zo efficiënt mogelijk te communiceren, zonder de effectiviteit van het proces uit het oog te verliezen. Het gaat tenslotte om de productiviteit. Duidelijk verhaal toch? 🙂

x

JOBS 20

JOBS 20