Avantage, bedenker en leverancier van productieve IT-oplossingen, heeft de activiteiten onlangs uitgebreid door de overname van Smart development, specialist op het gebied van web- en cms development, app ontwikkeling, e-commerce en online marketing. De Alphense onderneming maakte zulke grote stappen dat de schaalgrootte van het bedrijf niet meer aansloot bij de ontwikkelingen. De keuze was investeren in uitbreiding van de organisatie of een partner zoeken die aansluit bij (en invulling geeft aan) de onderkende behoefte. Het samengaan met Avantage, een innovatieve IT-partner met reële ambities, bleek de beste oplossing om de groei te faciliteren en het serviceniveau te garanderen.

Productiviteit

In de praktijk verandert er weinig voor de klanten van Smart development. Die zijn eind april op de hoogte gesteld van de wijziging van de huiskleur oranje van Smart development in het kenmerkende rood van Avantage. Daarnaast verdwijnt de naam Smart development, dat de bedrijfsactiviteiten voortzet onder de naam Avantage Business Solutions. Verder blijft alles hetzelfde voor de klanten van Smart development, die in de nabije toekomst kennis kunnen maken met de uitgebreide dienstverlening van Avantage. Daarin worden oplossingen aangeboden als mogelijkheden om de productiviteit in organisaties te verbeteren door IT-oplossingen in effectieve samenhang te leveren. De mensen bij Smart development deden dat in het verleden ook en zullen dat in de toekomst namens Avantage blijven doen.

Integratie

Frank Overhand, in 1990 oprichter van Avantage, is gelukkig met de uitbreiding van activiteiten. “De IT-branche staat niet stil. Alleen moet je de ontwikkelingen niet volgen, maar zelf in gang zetten. Daar heb je een slagvaardige organisatie voor nodig. We zochten naar een creatieve en succesvolle developer met de juiste dienstverlenende instelling om de integratie in Avantage te vereenvoudigen. We zijn blij dat Smart development en wij elkaar in relatief korte tijd hebben gevonden. Nu zijn we extra toegerust om onze klanten optimaal van dienst te zijn met nog veel meer effectieve IT-oplossingen.”

web- en cms
development

app
development

e-commerce

online
marketing

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
Neem contact met ons op.

      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken