Dankzij IT is plannen, samenwerken, presenteren, agenda’s beheren, ingewikkelde berekeningen uitvoeren (en nog veel meer) een stuk eenvoudiger geworden. Het mag alleen niet teveel kosten en het moet dag en nacht werken. IT is namelijk hard nodig om het bedrijfsresultaat te optimaliseren en de groei van de organisatie te stimuleren.

Productief samenwerken,
online overal toegankelijk.

Voldoet aan alle wetgeving
over veiligheid en privacy.

Minimale investering,
flexibel schaalbaar.

Office 365 bevat alle IT-componenten om productief samen te werken en optimaal te presteren. Samen documenten creëren, opslaan en delen. Communiceren per mail, chat of video. Documenten die overal op elk device toegankelijk zijn. Online of op locatie een presentatie geven. Video’s streamen of een planning maken en delen met collega’s. Het kan gewoon, zonder problemen.

Streng beveiligd

Office 365 voldoet aan alle wetgeving over veiligheid en privacy. Alle gegevens die je vanaf de pc, laptop, tablet of smartphone opslaat, worden bewaard in streng beveiligde omgevingen. De bijbehorende diensten zijn altijd up-to-date en maximaal beschikbaar. Bovendien nemen wij het onderhoud aan de backoffice systemen voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jouw IT het gewoon doet.

Vanaf de pc, laptop, tablet of smartphone; de bestanden worden altijd op een veilige locatie opgeslagen en ik kan er altijd bij.

Flexibel Office 365

De opstartkosten voor Office 365 zijn gering. Gebruikers en services kunnen naar eigen behoefte worden toegevoegd. Ook daardoor is Office 365 enorm flexibel.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Document Management+

 • Tegelijk samenwerken in hetzelfde document.
 • Centrale opslag van het meest actuele bestand.
 • Effectief koppelen aan meer slimme oplossingen.

Workflows

 • Vermindering van administratieve druk.
 • Meer tijd om te focussen op de eigen kerntaken.
 • Hogere klanttevredenheid en -waardering.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

  x

  JOBS 20

  JOBS 20