Cookies

We willen jou graag leren kennen. Wanneer je onze website bezoekt; ontvangt jouw pc, laptop, tablet of smartphone een klein tekstbestand van onze website. Daardoor hoef je je bij je volgende bezoek niet meer voor te stellen en kunnen wij jou oplossingen aanbieden waar je echt iets aan hebt.

Privacy policy

Soms hebben we meer gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld wanneer je iets bij ons koopt, graag bij ons wilt solliciteren of een van onze kennisdocumenten wilt downloaden. Dan willen we wél graag weten hoe je heet en hoe we je kunnen bereiken. Anders wordt het erg lastig om contact met je op te nemen.

Privacy statement

Ja, wij verzamelen online gegevens over jou. We weten waar je woont (op het wereldwijde web dan) en hoe we jou tot wanhoop kunnen drijven met mailtjes waar je niets aan hebt. Maar dat doen we niet en dat gaan we niet doen. We houden ons netjes aan de wet. Jij bepaalt wat we met jouw informatie doen.

Algemene voorwaarden

Wij zijn gek op heldere afspraken. Hoe duidelijker, hoe beter; voor alle partijen. Je kunt maar beter van tevoren weten waar je aan toe bent als er iets gebeurt waar je wel of niet op had gerekend. Snap je het nog? Wij wel. Wat je van ons mag verwachten, hebben we in elk geval keurig samengevat.

Disclaimer

Waar we op deze website wel of niet verantwoordelijk voor zijn, vind je terug in onze disclaimer. Daarin komen onder meer zaken zoals het auteursrecht, de actualiteit van de inhoud, de juistheid en volledigheid van de (product)informatie en het recht om wijzigingen door te voeren aan de orde.

    de Maand van Avantage

    Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud