Hack van de Dam on Stage

 

hét cybersecurity event van 2023

 


dinsdag 6 juni | 13.30 – 18.00
Theater Castellum | Alphen aan den Rijn

Hack van de Dam gaat het theater in en jij kunt daar (gratis!) bij zijn. Tijdens dit unieke cybersecurity event krijg je inzicht in wat er gebeurt wanneer jouw organisatie wordt gehackt, deelt een getroffen organisatie ervaringen uit de praktijk en krijg je gericht advies van onze cybersecurityspecialisten.

We kunnen (echt waar) slechts een beperkt aantal tickets weggeven. Pak je kans en claim je ticket. VOL = VOL.

  Meer dan 70% van alle organisaties is
  niet (goed) voorbereid op een cyberaanval.

  Jij wel?

  Dit wil je zeker niet missen!

  Levensechte crisissimulatie live op het podium

  Je bent getuige van wat er allemaal op je afkomt wanneer jouw organisatie door een cyberaanval wordt getroffen. Daarbij gaat een divers samengesteld crisisteam verschillende uitdagingen onvoorbereid aan. Via publiekspolls vertel je hoe jij het zou doen.

  Gedeelde ervaringen van een gehackte organisatie

  ‘Zo’n hack, dat zal ons niet overkomen…’ dacht ook de organisatie die in 2021 toch getroffen werd. Dat had een impact van jewelste, zowel op de organisatie als op de mensen. “Hadden we toen maar geweten wat we nu weten.” Profiteer van in de praktijk geleerde lessen.

  QAT_20230213_0613.00_00_11_05.Still001

  Ruimte om jouw vragen voor te leggen aan experts

  Na het theaterdeel krijg je alle gelegenheid om jouw eigen specifieke vragen tijdens een informele netwerkborrel  te stellen aan onze ervaren cybersecurityspecialisten. Tegelijk kun je ook nog eens volop netwerken met vertegenwoordigers van andere organisaties. Win/win.

  Het programma

  Jouw organisatie wordt gehackt. En dan?

  Sta je weleens stil bij wat je moet doen als jouw organisatie gehackt wordt? Dat bedrijfsprocessen dan gewoon stoppen omdat je niet meer kunt werken? Dat niet alleen jouw organisatie daar de dupe van is, maar ook alle organisaties die zaken met jou doen? En dat is nog lang niet alles. Er komt zoveel tegelijk op je af dat je nauwelijks weet waar je moet beginnen. Toch moet je voorbereid zijn.

  Zorg dat je erbij bent. Schrijf je nu in!

  Dinsdag 6 juni, 13.30 – 18.00 uur | Theater Castellum, Alphen aan den Rijn.

   Hack van de Dam on Stage is een coproductie van:

   Over Hack van de Dam

   In onze podcastserie Hack van de Dam draait alles om het verhogen van de digitale veiligheid van organisaties. Dat thema belichten we vanuit meerdere perspectieven (IT, werkwijze en gedrag) met als doel om te informeren, te inspireren en de cybersecurity awareness van medewerkers te verhogen.

   Wij zijn Avantage

   SINDS 1990

   800+ KLANTEN

   202 COLLEGA’S

   ROTTERDAM, LEUSDEN EN ALPHEN A/D RIJN

   FINANCIEEL
   GEZOND

   ISO 9001
   ISO 27001
   NEN 7510
   ISAE 3402

    de Maand van Avantage

    Maandelijkse updates over slim(mer) werken, cybersecurity en de cloud