De keuze voor Magento

Wil je graag een webshop laten bouwen met oneindige mogelijkheden? Magento vormt een uitstekend platform om deze wens te realiseren. Met veel genoegen bouwen wij al een aantal jaren Magento webshops voor onze klanten. Wij weten als geen ander wat het is om voor de keus te staan om webshops in eigen beheer te bouwen of op een open source platform te ontwerpen. Destijds hebben wij gekozen voor het Magento e-commerce platform, en nog steeds hebben wij hier geen moment spijt van. Waarom heeft Avantage dan voor dit open source platform gekozen? Wij geloven dat Magento het beste platform is waarop webshops gebouwd kunnen worden.

Meest gebruikte platform in Europa

Magento is het snelst groeiende en meest gebruikte e-commerce platform in Europa. Met een marktaandeel van 29,1 procent is Magento wereldwijd zelfs de grootste. Steeds vaker kiezen organisaties voor Magento door de gebruiksvriendelijke en betrouwbare omgeving. Vele internationale organisaties maken inmiddels gebruik van het bekende Magento platform, onder wie Nespresso, KLM, Samsung en Nike. Met de komst van Magento 2 is het marktaandeel ook nog eens sterk gestegen.

Webshop op maat

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw merk te promoten. Design en huisstijl zijn hierin natuurlijk de ingrediƫnten waarmee jij je kunt onderscheiden van je concurrent. Met Magento als open-source platform zijn er uitgebreide mogelijkheden om deze elementen in je webshop naadloos op elkaar aan te sluiten. Daarbij kun je met maatwerkoplossingen geavanceerde koppelingen maken waarbij je webshop voor de volle honderd procent is afgestemd op je doelgroep. Niet alleen de uitstraling van je webshop is van belang, ook de gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaringen spelen een grote rol.

Klantcase: Magento webshop Interpromo

Gigantisch aanbod koppelingen en extensies

Doordat veel organisaties hun webshop op het Magento platform aanbieden, levert dit een aantal prettige voordelen op. Zo is er veel kennis en documentatie in omloop over de verschillende mogelijkheden binnen Magento. Handig, want op die manier hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ook biedt Magento een gigantisch aanbod aan koppelingen en extensies die ervoor zorgen dat je systemen slim met elkaar kunnen worden gekoppeld. Of het nou gaat om een ERP-systeem, webapplicatie, e-mailsoftware of een transportsysteem, bijna altijd is er wel een oplossing voorhanden. Zo niet, dan zijn we de beroerdste niet om deze koppeling of extensie zelf te ontwikkelen.

Uitgebreide, innovatieve functionaliteiten

Ondersteuning voor meerdere talen

Uitgebreid klant-, order- en productbeheer

Veilige en gebruiksvriendelijke omgeving

Met de komst van Magento 2 is de interface een stuk gebruiksvriendelijk geworden, zowel voor specialisten als ook gebruikers zonder veel kennis van Magento. Dus ook als je er geen kaas van hebt gegeten, kun je eenvoudig met de e-commerce software van Magento overweg. Er is helder onderscheid gemaakt tussen shopmanagement en systeembeheer. Ook staat Magento bekend om zijn goed beveiligde software. In Magento 2 is het een fluitje van een cent geworden om code te beveiligen tegen veiligheidslekken. Dit is zeker vandaag de dag de reden waarom Magento het ideale platform is om webshops op te bouwen.

Magento hosting

Een webshop moet snel maar bovenal ook betrouwbaar zijn. Wanneer jij je klanten te lang laat wachten, zullen ze vanzelf naar de webshop van je concurrent stappen. En dat kost natuurlijk omzet. Wij werken samen met Byte hosting, waardoor wij onze klanten altijd voorzien van een passend hosting advies op maat.

Waarom Magento?

Zoals je ziet biedt Magento een heel scala aan voordelen waardoor wij geloven dat Magento het meest geschikte e-commerce platform voor webshops is. Bij Avantage werken we al jaren met Magento en niet voor niets groeit ons Magento-team. Ondertussen hebben wij door jarenlange ervaring voldoende kennis in huis om Magento webshops te ontwikkelen. Daarbij staat dagelijks een team van specialisten klaar die zich bezig houden met de activiteiten, ontwikkelingen en mogelijkheden op het Magento platform.

Betaalmogelijkheid met- en zonder account

Productbeoordelingen

Koppeling met vrijwel alle betaalsystemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee!

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.


x

JOBS 20

JOBS 20