Je wilt spijkers met koppen slaan voor jouw organisatie, maar je hebt een overkill aan gegevens. Hoe moet je die bundelen om de beste beslissing te kunnen nemen? Met onze rapportagemogelijkheden brengen we orde in de chaos. We maken informatie toegankelijk en zorgen ervoor dat je daar overzichtelijk inzicht in krijgt. Op elk moment, op elke locatie en op elk device.

Op elk moment, op elke
locatie, op elk device.

Efficiënte dataverzameling,
overzichtelijk in beeld.

Meer dan 70 soorten KPI’s
gebundeld in 1 systeem.

Heldere rapportages helpen een organisatie om de juiste koers te bepalen. Om doeltreffend te opereren, heb je actuele gegevens nodig. Die moeten altijd beschikbaar zijn. Daarmee wordt de kans op winst vergroot, de continuïteit verzekerd en ontstaat er ruimte om te groeien. Accurate rapportages zijn onmisbaar om doelstellingen te realiseren.

Rapportages samenstellen

De gegevens voor een rapportage zijn vaak in verschillende systemen opgeslagen en ook nog over verschillende locaties verspreid. Wij helpen je om dat efficiënter aan te pakken. Met onze oplossingen wordt het samenstellen van rapportages simpeler dan ooit. Alle bedrijfsresultaten in relatie tot de KPI’s en andere relevante informatie worden in een klap begrijpelijk gepresenteerd.

Alle bedrijfsresultaten in relatie tot de KPI’s en andere relevante informatie worden in een klap begrijpelijk gepresenteerd.

Inzicht in KPI's

Wij brengen meer dan 70 verschillende soorten KPI’s in kaart. Voor elke bedrijfstak, elk type organisatie en zelfs per functie of rol. Daarmee creëren we een volledig beeld van de bedrijfsresultaten, die we ook nog eens afmeten tegen de strategische doelen die vooraf zijn gedefinieerd. Dat levert cruciale informatie op, waarmee een organisatie (nog) effectiever kan worden aangestuurd.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Praktisch Advies

  • Jarenlange ervaring met IT-bedrijfsoplossingen.
  • Oplossingen die praktisch gewoon toepasbaar zijn.
  • Bruikbaar advies op maat, om gefundeerd te kiezen.

Document Management+

  • Tegelijk samenwerken in hetzelfde document.
  • Centrale opslag van het meest actuele bestand.
  • Effectief koppelen aan meer slimme oplossingen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 14

JOBS 14