De tijd dat een werkplek uit een vast bureau en een pc met printer op kantoor bestond, is definitief voorbij. We gebruiken tegenwoordig minstens twee (en vaak meer) devices om ons werk op verschillende plaatsen en momenten te doen: op onze pc, laptop, tablet of smartphone. Overdag, ’s avonds of ’s nachts. We willen overal en altijd kunnen werken. Daar zijn IT-oplossingen voor nodig die dat probleemloos mogelijk maken.

Inmiddels wordt flexibel werken door ruim driekwart van de Nederlandse bedrijven omarmd. Tegelijk brengt die nieuwe manier van werken uitdagingen met zich mee. Want hoe kies je de juiste devices om de nieuwe manier van werken te ondersteunen? Dat doe je om te beginnen door na te denken over BYOD (Bring Your Own Device), CYOD (Choose Your Own Device) en ook over COPE (Corporate Owned, Personally Enabled); een soort mengvorm van BYOD en CYOD. Wat de drie termen gemeen hebben, is dat ze jou helpen bij jouw keuze voor device(s) en device management.

Voordat je besluit wát je kiest, moet je eerst bepalen hóe je kiest

Voordat je een weloverwogen besluit neemt over de devices die je in jouw organisatie wilt gebruiken, moet je eerst bepalen op welke manier je kiest. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld. Daarom helpen we jou met een whitepaper waarin we eerst de belangrijkste voor- en nadelen van BYOD en CYOD op een rij zetten. Daarna leggen we uit hoe je uiteindelijk het beste (de beste) device(s) selecteert om te bereiken wat je het liefste wilt: de productiviteit in jouw organisatie (nog verder) verhogen.

Vul hieronder je gegevens in
en download het whitepaper


      de Maand van Avantage

      Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken