Meer weten of wil je een demo? NEEM CONTACT OP

start je dag
met een voorsprong

En werk sneller, slimmer, productiever. Ideaal!

LET'S GO!

start je dag
met een voorsprong

En werk sneller, slimmer, productiever. Ideaal!

LET'S GO!

GO is er voor jou!

GO is de naam van het door ons ontwikkelde online startportal, dat jou helpt om productiever te werken. Eén keer inloggen en GO geeft je direct toegang tot alle applicaties en gegevens die je nodig hebt om je werk slimmer te kunnen doen. GO is jouw ideale persoonlijke digitale assistent die het niets uitmaakt of je op de pc, laptop, tablet of smartphone werkt. GO’s scherm past zich zonder morren automatisch aan het door jou gekozen device aan. Wel zo prettig.

1-ovaal

alle applicaties

Vanuit GO kun je meteen bekende Office 365 applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar ook bedrijfsspecifieke applicaties opstarten. Denk aan financiële en logistieke programma’s en CRM. Alles op één plek en online beschikbaar. Dat is pas handig!

apps
2-ovaal

jouw documenten

GO onthoudt aan welke documenten je het laatst hebt gewerkt en welke gedeelde documenten recent zijn aangepast. Die moeten dan wel in Office 365 (OneDrive of SharePoint) zijn opgeslagen. Dat is sowieso praktisch om te doen; dan kun je er altijd en overal bij.

4-01

relevante rapportages

Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar stuurinformatie. Door de koppeling met Microsoft Power BI krijg je meteen de meest actuele inzichten die jij nodig hebt. Wat je in beeld krijgt, hangt samen met de rol die je in de organisatie vervult. Daardoor kun je sneller besluiten nemen.

3-01

altijd op de hoogte

GO maakt het verzamelen en delen van kennis en informatie simpeler dan ooit. Of het nu gaat om bedrijfsnieuws, marktinformatie of wist-je-datjes; intranet in SharePoint werkt altijd en wordt ook nog eens volledig aan jouw wensen aangepast. Je hoeft niets meer te missen en je bent dus altijd up-to-date.

analyseren, combineren, concluderen

De grote truc is natuurlijk om niet alleen mét de applicaties te kunnen werken, maar vooral om die applicaties vóór jou te laten werken. Processen verlopen soepeler wanneer je maar één keer informatie hoeft in te voeren en minder in applicaties hoeft te zoeken. Wij zorgen ervoor dat GO (bedrijfs)applicaties aan elkaar koppelt om de informatie die jij nodig hebt te vinden, te ontsluiten, te bundelen en overzichtelijk te tonen.

 

 

In theorie zijn de integratiemogelijkheden onbeperkt om data automatisch uit te wisselen en samen te voegen tot bedrijfsinformatie en rapportages die jouw organisatie een voorsprong op de markt geven. Zo is GO jouw ideale digitale hulp om productiever te werken. Een betere start van de dag kun je je niet wensen.

alles op een rij

Onze eigen GO hebben we Avantage-rood gekleurd. Maar we kunnen GO ook de ‘look & feel’ geven die bij jouw organisatie past. Voor het gemak zetten we alle andere voordelen nog even voor je op een rijtje.

Centraal startpunt (met single sign-on) dat voldoet aan de AVG.

Hybride portaal (integratie Windows- en webapplicaties)

Op functie/rol gebaseerde toekenning van rechten.

Automatische schermaanpassing op elk device.

Analyseert, concludeert en rapporteert proactief.

Efficiënt én effectief,
verhoogt de productiviteit.

dus… wat heb ik er aan?

Feitelijk hebben we alle belangrijke zaken wel genoemd. Alles bij elkaar opgeteld krijg je met GO de beschikking over een persoonlijke digitale assistent die zijn weerga (of weergo) niet kent. Waar en waarop je ook werkt; zolang je een internetverbinding hebt, is GO bij de hand om jou te voorzien van alle mogelijke gegevens die je nodig hebt om sneller, slimmer en productiever te werken. Als je daar niet blij van wordt, weten wij het ook niet meer.

ready... set... GO!
heb je interesse of wil je een demo?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 9

JOBS 9