Onze klanten zijn onze eerste prioriteit. Zo, dat kan maar gezegd zijn. Tegelijk snap ik dat je kunt denken dat zoiets heel makkelijk gezegd is. Daar geef ik je in eerste instantie ook gewoon gelijk in. Onze klanten vragen namelijk de meest onmogelijke dingen.

 

Ze willen geholpen worden door absolute IT-professionals die hun bedrijf en hun branche van binnen en buiten kennen. Ook willen ze dat we 24×7 ISO- en NEN-gecertificeerde dienstverlening leveren. Daarnaast willen ze altijd vooraan in de rij staan. Dus moeten we problemen oplossen voor ze ontstaan. Wanneer er toch problemen zijn, moeten we gisteren met 15 man op de stoep staan om de zaak direct te fiksen. Daarbij moeten we vooral heel blij zijn dat wij daarvoor zijn uitverkoren.

Vast aanspreekpunt

Voor alle duidelijkheid; daar zijn we inderdaad heel blij mee. Want bij ons staan onze klanten werkelijk op de eerste plaats. We kunnen zelfs aantonen dat we daar concreet invulling aan geven. Onze organisatie is er namelijk volledig op ingericht. Avantage is letterlijk gegroeid om klein te blijven. Daardoor hebben we niet alleen de juiste omvang en schaalgrootte, maar ook de juiste structuur. We werken niet met ouderwetse eerste-, tweede- en derdelijns teams, maar met dedicated klantenteams.

 

Elk team, bestaande uit IT-specialisten met complementaire kennis en ervaring, bedient een gelijksoortige groep klanten. Bij ons heb je altijd een vast aanspreekpunt. Plus een team eromheen dat jouw IT-omgeving tot in detail kent en beheert. Daardoor hoef je maar één keer uit te leggen wat er speelt; dat is genoeg. Het team weet wie je bent en waar je het over hebt.

Verhoging van het serviceniveau, versterking van de klantintimiteit

Binnen elk klantenteam is iedereen in staat om uiteenlopende rollen te vervullen. Die kunnen tijdens een werkdag wisselen van aard. Zo ligt de focus in de ochtend op het direct oplossen van problemen en is er ’s middags meer ruimte voor overleg. De ene keer wil je geconcentreerd in afzondering kunnen werken, de andere keer wil je met collega’s kunnen sparren. Onze analyse van de verschillende rollen heeft geleid tot een verdeling van de werkdag in zeven kernactiviteiten.

 

In willekeurige volgorde: ontvangen, oplossen, opletten, ontmoeten, omringen, overleggen en ontspannen. Bij elke activiteit hoort een andere rol en een andere werkplek of -omgeving. Op die manier kan elk klantenteamlid de teamklanten optimaal naar behoefte bedienen. Ons nieuwe kantoor op de Blaak is volledig volgens dit concept ingericht. Daarmee verhogen we ons serviceniveau en wordt de klantintimiteit versterkt.

Dedicated Klantenteam

We hebben verschillende klanten van verschillende grootte in verschillende branches. Daarom hebben we meerdere dedicated klantenteams samengesteld. In alle teams is IT-expertise samengevoegd met branchekennis. Elk team weet welke IT-middelen jij nodig hebt om doeltreffend zaken te kunnen doen. Elk team weet dat jouw IT continu moet draaien om je doelen te kunnen bereiken.

 

Dus monitoren we jouw IT-omgeving voortdurend om bedreigingen te signaleren voordat ze een probleem kunnen worden. Wanneer dat onverhoopt toch gebeurt, staan we als de bliksem op de stoep. Misschien zelfs wel met 15 man. We garanderen onze klanten hoe dan ook dat ze zo snel mogelijk en in elk geval persoonlijk worden geholpen. Onze klanten zijn echt onze eerste prioriteit. Maar dat heb je intussen vast wel begrepen.

Dedicated Klantenteam

  • Altijd een vertrouwd en vast aanspreekpunt.
  • Parate kennis over jouw IT-omgeving.
  • Persoonlijk contact, gerichte ondersteuning.

Frank Overhand

"Iedereen zei dat het niet kon, tot er iemand kwam die dat niet wist."

    de Maand van Avantage

    Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken