Onze bedrijfsslogan is ‘makes it simple’. Ik weet niet precies wie die bedacht heeft, maar ik vind ‘m wel goed. De slogan geeft precies weer wat wij doen. We maken IT toegankelijk voor gebruikers en we maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Tegelijk denk ik weleens dat ‘we move it’ ook best aardig had gepast. Je denkt daarbij misschien eerder aan verhuizers, maar toch had het naar mijn idee wel gekund.

 

We zijn namelijk voortdurend bezig om IT te bewegen. Dat doen we vanzelfsprekend in het belang van onze klanten. We bedenken constant slimme oplossingen om bedrijfsprocessen met IT te vereenvoudigen en dat houdt nooit op. Daarvoor biedt informatietechnologie teveel mogelijkheden.

Status

Wat je allemaal met IT kunt doen, zie je onder meer terug in ons klantenportal. Onze klanten kunnen daar 24×7 op inloggen en krijgen dan meteen voor hen belangrijke informatie over onze dienstverlening in beeld. Je kunt bijvoorbeeld direct zien wat de status is van de openstaande calls en tickets. Je kunt ook de historie van afgehandelde tickets bekijken.

 

En je kunt zien hoe wij presteren in relatie tot de punten die in de SLA zijn opgenomen. Of je vanaf je pc, laptop, tablet of smartphone inlogt, is niet interessant. Je krijgt altijd dezelfde informatie in beeld, wanneer je maar wilt. Dat scheelt onze klanten en ons behoorlijk wat telefoontijd, die we mooi kunnen gebruiken om IT-oplossingen te ontwikkelen. Daar zijn we nu eenmaal in de eerste plaats voor aangenomen.

De kans om eventuele patronen te ontdekken

De ‘extra tijd’ die we hebben, besteden we onder meer aan uitbreiding van het klantenportal. Onze klanten vragen daar om, dus doen we dat. Een van de vragen was of we een prioriteitssysteem konden maken voor de registratie van calls. Daarmee kunnen onze klanten zelf aangeven welke prioriteit een bepaalde call moet hebben.

 

Ze kunnen zelfs bepalen wie de afhandeling van de call voor zijn (of haar) rekening moet nemen. Dat is best handig, want het geeft onze klanten en ons de kans om eventuele patronen te ontdekken. Als die er zijn, kunnen we daar misschien iets mee doen waardoor het systeem nog efficiënter wordt. En als ik efficiënt zeg, bedoel ik natuurlijk dat het iedereen nog meer tijd bespaart. Je snapt; die kunnen we weer in het ontwikkelen van oplossingen steken. Op die manier helpen we elkaar.

Klantenportal

We zijn druk bezig om andere opties in het klantenportal te integreren. Denk aan een overzicht van betaalde en openstaande facturen, inclusief vervaldatum. We zouden daar zelfs een waarschuwingssysteem bij kunnen bedenken, waardoor je op tijd wordt geïnformeerd dat de betaaldatum eraan komt. Je kunt ook denken aan een gedetailleerd overzicht van de IT-modules die je bij ons afneemt en welke mogelijkheden we nog meer voor jou in petto hebben.

 

Zelf ben ik vooral benieuwd naar wat er nog meer komt. We kunnen zelf een heleboel dingen bedenken die wij handig zouden vinden, maar daar gaat het niet om. Waar het om draait, is wat onze klanten op het klantenportal willen zien. Als het ook maar even kan, zorgen wij dat het erop komt. Dus ik zou zeggen: kom naar op. We do it.

Klantenportal

  • Toegang vanaf elke plek, met elk device.
  • 24×7 beschikbaar, waar je ook bent.
  • Direct inzicht in status van calls en tickets.

Frits Ordelman

"Klanten betalen alleen voor iets dat waarde voor ze heeft."

x

JOBS 20

JOBS 20