Werken in de cloud is geweldig populair. Toch zijn er situaties waarin het minder handig is. We krijgen dan ook regelmatig de vraag om servers op locatie te leveren. In dat geval praten we over ‘on premise’. Dat betekent dat de IT –  servers, pc’s, netwerkcomponenten en software – op de eigen locatie is ondergebracht. Soms wordt een mix gemaakt van lokale servers en werken in de cloud. Dan hebben we het over een hybride IT-omgeving.

Legacy applicaties

Legacy applicaties vormen vaak de reden om on premise te blijven werken. Daarmee worden applicaties bedoeld, die gebaseerd zijn op achterhaalde technologie. Tegelijk kan die voor gebruikers nog steeds voldoen en onderhouden worden met kleine (beveiligings)updates en bugfixes. Die oudere applicaties werken niet in de cloud. Daarin wordt over het algemeen de meest recente technologie toegepast. Daarom kiezen organisaties er nog steeds voor om de IT op de eigen locatie te laten draaien. Hybride oplossingen komen ook steeds vaker voor.

Servers leveren, installeren en implementeren

Het leveren, installeren en implementeren van lokale servers doen we al sinds mensenheugenis. Met HP en Dell hebben we door de jaren heen een goede verstandhouding opgebouwd. De kwaliteit van de producten en de samenwerking met deze partijen is optimaal. Daardoor kunnen we jou uitstekend van dienst zijn.

achterkant pc

Ondanks de opkomst van virtuele servers in de cloud, staat de ontwikkeling van lokale servers niet stil. Zowel HP als Dell investeren volop in nieuwe producten en dat is goed te merken. Wij leveren vooral de HP Proliant (Gen9 en Gen10) en de Dell PowerEdge series. Beide zijn ideaal voor MKB-bedrijven en dienstverleners. Ze blinken uit in betrouwbaarheid, prestaties en flexibiliteit.

Uiteraard zijn andere modellen uit deze series ook bij ons verkrijgbaar. We helpen je graag om de beste keuze voor jouw bedrijf te maken. Dankzij onze expertise op dat gebied hebben we de volgende partnerstatussen verkregen:

hp silver partner
Dell EMC partner gold

Om deze statussen te krijgen en te behouden, moeten we aan diverse criteria voldoen. Die worden zichtbaar in de certificeringen die we elk jaar moeten behalen. Dat is overigens niet alleen interessant voor ons, maar ook voor jou. Daardoor ben je er zeker van dat onze kennis up-to-date is. Bovendien zijn er nog meer voordelen:

Je profiteert van
de scherpste deals.
De beste prijzen,
productbeschikbaarheid
en support.

Actuele algemene
en technische kennis
van de oplossingen
die wij onze klanten
aanbieden.

Korte lijnen
naar onze partners.
Daardoor kunnen we
sneller voor jou
schakelen.

Onderdeel van altijd beschikbaar

Voor ons draait alles om gebruiksvriendelijke en slimme IT-oplossingen die de productiviteit verhogen.

Outsourcing

  • Kosten bewegen mee met daadwerkelijk gebruik.
  • Lagere investering in IT-middelen en -producten.
  • Volledig of gedeeltelijk, outsourcing op maat.

Unified Communications

  • Integratie van al jouw communicatiekanalen .
  • Direct contact maken vanuit applicaties.
  • Efficiënt gebruik van tijd en IT-middelen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20