On premise, in de cloud of hybride; dat is ons om het even. We vinden het ook niet zo belangrijk of je met Windows of een ander platform werkt. Het enige dat telt, is dat jouw IT moeiteloos moet draaien. Waar en hoe dan ook.

Voldoet aan wetgeving over privacy en veiligheid.

Klaar voor uitbreiding met nieuwe mogelijkheden.

Continuïteit van IT-platform is verzekerd.

Het IT-platform moet natuurlijk wel voldoen aan bepaalde eisen. Denk aan wetgeving op het gebied van privacy en veiligheid. En wat gebeurt er wanneer de IT-omgeving een tijdje niet beschikbaar is? Het zijn maar een paar van veel meer factoren waar we rekening mee houden.

 

Vanzelfsprekend kijken we ook naar de toekomst. Daarom hebben we oog voor de schaalbaarheid en groei van een IT- omgeving. Die moet geschikt zijn voor uitbreiding met nieuwe technische mogelijkheden. Dus houden we de ontwikkelingen scherp in de gaten.

Onze organisatie groeit en breidt de activiteiten uit. Over de IT hoeven we ons geen zorgen te maken. Die groeit gewoon met ons mee.

Veilig platform

Bij de keuze voor een platform rollen de technische details over elkaar heen. Wij maken daar begrijpelijke taal van en baseren onze keuze op jouw specifieke behoefte. Natuurlijk voldoen de platformen die wij selecteren (en de partners met wie wij samenwerken) aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en continuïteit. Daarbij bieden we de mogelijkheid van koop, huur, lease of pay per use.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Outsourcing

  • Kosten bewegen mee met daadwerkelijk gebruik.
  • Lagere investering in IT-middelen en -producten.
  • Volledig of gedeeltelijk, outsourcing op maat.

Werkplek

  • Overal en altijd dezelfde interface op elk device.
  • Geautomatiseerd uitrollen van nieuwe werkplekken.
  • Vast maandbedrag voor pay per use oplossingen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20