Om altijd en overal te kunnen werken, is een betrouwbare dataverbinding noodzakelijk. Op kantoor of mobiel, bekabeld of draadloos; wij leveren oplossingen met de juiste snelheid en de hoogste beschikbaarheid.

Betrouwbare verbinding

op kantoor en onderweg.

Beste balans tussen

prijs en flexibiliteit.

Juiste snelheid,
hoogste beschikbaarheid.

Medewerkers die flexwerken of vaak onderweg zijn, moeten erop kunnen rekenen dat de informatie die zij nodig hebben voortdurend beschikbaar is. Onze mobiele oplossingen zorgen ervoor dat ze altijd over een betrouwbare verbinding beschikken. Die leveren we trouwens ook wanneer verschillende vestigingen aan elkaar gekoppeld moeten worden. Daarbij sluit de snelheid van onze dataverbindingen altijd precies aan bij de behoefte.

Op kantoor of onderweg, het downloaden van zware bestanden is zo gebeurd. We hebben supersnel internet voor een hele schappelijke prijs.

Commercieel benutten

Bij draadloze IT-omgevingen beperken we ons zeker niet alleen tot aanleg en beheer. We vertellen ook graag hoe draadloze verbindingen, die aan bezoekers of klanten beschikbaar worden gesteld, commercieel benut kunnen worden.

De juiste dataverbinding

De keuze voor de juiste dataverbinding en provider kan veel geld opleveren. Alleen is het vergelijken van alle aanbieders op doorslaggevende punten nogal gecompliceerd. Samen vinden we de beste balans tussen prijs en flexibiliteit. Van het eerste advies tot aan de oplevering en monitoring, wij regelen het allemaal.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Platform

  • Voldoet aan wetgeving over privacy en veiligheid.
  • Klaar voor uitbreiding met nieuwe mogelijkheden.
  • Continu├»teit van IT-platform is verzekerd.

Werkplek

  • Overal en altijd dezelfde interface op elk device.
  • Geautomatiseerd uitrollen van nieuwe werkplekken.
  • Vast maandbedrag voor pay per use oplossingen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Het formulier is succesvol verzonden.

x

JOBS 20

JOBS 20