skype for business logo

Met Skype for Business kunnen jouw medewerkers effectief (samen)werken en communiceren. Alle vormen van communicatie zijn in een applicatie geïntegreerd. Daarbij kun je denken aan aanwezigheidsinformatie, chat, videoconferencing, telefonie en delen van documenten. Skype for Business helpt om zowel individueel als in teamverband efficiënter te werken. Daarbij maakt het niet uit wat of waar de werkplek is. Als er maar een internetverbinding is.

Videovergaderingen met Skype

Je kunt met maximaal 250 personen tegelijk overleggen, zelfs als ze geen Skype for Business gebruiken. Jouw gesprekspartners hebben alleen een telefoon of internetverbinding nodig.

Met een resolutie van 1080p (Full HD) en live beelden van maximaal 6 personen tegelijk zijn Skype-videovergaderingen nauwelijks van echt te onderscheiden.

Vergaderingen opnemen

Je kunt de complete vergadering vastleggen. Niet alleen de video en audio, maar ook chatberichten, de inhoud van gedeelde schermen, PowerPoint-sheets en whiteboards die in de vergadering worden gebruikt. Die kun je op een later tijdstip binnen (of buiten) jouw organisatie delen met anderen.

Scherm delen

Het is heel eenvoudig om je scherm (en bestanden) te delen. Zo kun je jouw medewerkers met behulp van jouw presentatie meenemen in je verhaal.

Voor elk device

Skype for Business kun je op elk device instellen. Het maakt niet uit of je een pc, Mac, 2-in-1 laptop, tablet of smartphone gebruikt. Ook het besturingssysteem is niet van belang. Windows, iOS of Android? Alles werkt zoals het hoort.

Beveiliging en beheer

Skype-gesprekken kun je beveiligen met sterke authenticatie- en encryptiemethoden. Bovendien kun je accounts en functies voor medewerkers op een doelmatige manier beheren.

Onderdeel van altijd bereikbaar

Voor ons draait alles om gebruiksvriendelijke en slimme IT-oplossingen die de productiviteit verhogen.

VoiP

 • Eén telefoonnummer
 • Inzicht in gemiddelde gespreksduur en afgehandelde gesprekken
 • Voorkom dat iemand lang in de wacht staat

unified communications

 • Eén telefoonnummer
 • Integratie van alle communicatiekanalen
 • Vergaderen is op elke locatie mogelijk

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken