Je werkt thuis en belt naar de zaak om een collega te spreken. Niet bereikbaar. Dan maar op z’n mobiel. Geen succes. Via Skype krijg je hem ook niet te pakken. Misschien is de collega (of klant, of leverancier) even wat anders aan het doen. Maar het is knap onhandig dat je zoveel verschillende pogingen moet doen. Dat moet toch makkelijker kunnen?

Altijd en overal op
één nummer bereikbaar.

Sneller in contact,
sneller in actie.

Niet meer investeren
in een telefooncentrale.

Ja, dat kan. Met onze VoIP-oplossingen hebben we het antwoord in huis en ben je op één nummer bereikbaar. Je moet natuurlijk wel je telefoon opnemen. Wanneer dat om wat voor reden dan ook even niet kan, is er altijd nog de voice- of e-mail.

Elke medewerker heeft nu één eigen nummer. Wel zo makkelijk voor klanten, collega’s en leveranciers. Sneller in contact, sneller in actie.

Meer service

Met VoIP tillen we de servicegraad van een service-/klantendesk naar een hoger niveau. We geven inzicht in de gemiddelde gespreksduur en het aantal afgehandelde gesprekken. Daarnaast kunnen gesprekken voor trainingsdoeleinden worden opgenomen of live door een collega worden gevolgd. We nemen ook de inrichting van de call flow voor onze rekening. Daarmee voorkomen we dat iemand (te) lang in de wacht moet staan en een opdracht onnodig verloren gaat.

VoIP is eenvoudig

Eén telefoonnummer. Wel zo makkelijk voor klanten, collega’s en leveranciers. Sneller in contact, sneller in actie. Investeren in een telefooncentrale is niet nodig. Wij leveren onze VoIP-oplossingen voor een vast maandbedrag per gebruiker.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Dataverbindingen

 • Betrouwbare verbinding op kantoor en onderweg.
 • Beste balans tussen prijs en flexibiliteit.
 • Juiste snelheid, hoogste beschikbaarheid.

Unified Communications

 • Integratie van al jouw communicatiekanalen .
 • Direct contact maken vanuit applicaties.
 • Efficiënt gebruik van tijd en IT-middelen.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken