Onze professionals halen het optimale rendement uit een IT-omgeving. Nuchter, pragmatisch en vooral oplossingsgericht. Daarbij is maatwerk ons uitgangspunt. Je krijgt bij ons precies waar je om vraagt. Wat je precies moet vragen, hebben we voor die tijd samen al bedacht.

Samen analyseren van
IT-ontwikkelingen.

Extra expertise
altijd beschikbaar.

Focus op verhoging
van productiviteit.

Het beheer van IT-infrastructuur is bij ons onlosmakelijk verbonden met het tijdig signaleren van relevante technologische ontwikkelingen. Wij initiëren twee sessies per jaar om deze ontwikkelingen samen te analyseren en vast te stellen welke meerwaarde die voor jouw organisatie (kunnen) hebben. De sessies zijn met name bedoeld voor kaderleden en medewerkers. In voorkomend geval nodigen we externe partijen uit om specifieke expertise in te brengen.

We hebben precies de IT gekregen waar we om vroegen. Over wat we precies moesten vragen, hebben we vooraf samen nagedacht.

Strategisch advies en uitvoering

Onze adviezen zijn er altijd op gericht om de functionele kwaliteit van een IT-omgeving te verbeteren. De uitvoering van vervolgacties nemen we ook graag voor onze rekening. Daarbij houden we het einddoel scherp in beeld: het verhogen van de productiviteit in jouw organisatie.

Second opinion

Als een organisatie niet volledig gebruik maakt van onze dienstverlening, maar andere partijen ook IT- diensten leveren, zijn we altijd bereid om een second opinion te geven.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

Certificeringen

 • Wij voldoen aan alle relevante wetgeving.
 • Informatiebeveiliging op het hoogste niveau.
 • Aanvullende certificering voor specifieke branches.

SLA

 • Terug kunnen vallen op formele afspraken.
 • Periodieke rapportage over afgesproken diensten.
 • Zelf kiezen voor goed, beter of best.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken