Wij houden van duidelijke afspraken over onze dienstverlening. Daarom leggen wij die vast in een service level agreement (SLA). Daarin wordt overzichtelijk weergegeven wat de KPI’s en kwaliteitseisen van onze diensten zijn, zodat die meetbaar getoetst kunnen worden. In de SLA omschrijven we ook de wederzijdse rechten en plichten.

Terug kunnen vallen
op formele afspraken.

Periodieke rapportage
over afgesproken diensten.

Zelf kiezen voor
goed, beter of best.

De SLA is een formele overeenkomst met juridische betekenis. Daarom geven we er ook in aan welke diensten niet onder de voorwaarden van de SLA vallen. Daar hebben we allebei belang bij omdat extra prestaties doorgaans extra geld kosten. Hoewel elke SLA specifiek op een organisatie wordt toegesneden, bevat de overeenkomst wel vaste elementen.

Zaken die in elk geval in de SLA worden opgenomen, zijn een beschrijving van de diensten die wij leveren, de eisen die daaraan worden gesteld, de restricties met betrekking tot het gebruik en de geldigheidsduur. Daarnaast bevat het document een beschrijving van de relevante administratieve aspecten, wijzigingsregelingen, financiële aspecten en aanwijzingen. Bovendien wordt ingegaan op onderwerpen als aansprakelijkheid en geschillenoplossing. De in de SLA benoemde diensten vormen de basis voor een periodieke rapportage.

We kunnen de prestaties meetbaar toetsen aan de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt. Dat voorkomt onnodige discussie.

SLA: goed, beter, best

De term ‘service level’ geeft aan dat er verschillende niveaus van dienstverlening zijn. Om de keuze te vereenvoudigen, bieden wij de serviceniveaus ‘Goed’, ‘Beter’ en ‘Best’ aan. ‘Goed’ staat voor een vast aantal servicemodules om de functionaliteit van een IT-omgeving te waarborgen. Met ‘Beter’ wordt het pakket uitgebreid met relevante aanvullende diensten. Met ‘Best’ maak je gebruik van vrijwel alle IT- diensten die wij aanbieden. Dan kies je voor zorgeloze IT waar je geen omkijken naar hebt.

Dit mag niet ontbreken

We hebben nog veel meer oplossingen die jouw productiviteit verhogen. De twee hiernaast zijn voor jou heel handig.

24x7

 • Onderhoud IT-omgeving buiten kantooruren.
 • Niet alleen bereikbaar, maar ook beschikbaar.
 • Servicecontracten met gegarandeerde responstijd.

Dedicated Klantenteams

 • Altijd een vertrouwd en vast aanspreekpunt.
 • Parate kennis over jouw IT-omgeving.
 • Persoonlijk contact, gerichte ondersteuning.

al enthousiast? wij ook.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  Het formulier is succesvol verzonden.

   de Maand van Avantage

   Maandelijkse updates over security, productiviteit en thuiswerken